Top 10 beste nases van 2024

Laatst bijgewerkt: 8 apr. 2024

Met de groeiende vraag naar opbergruimte hebben sommige mensen het moeilijk om de juiste nas te vinden. Het aanbod is immens, dus hoe weet je welke het beste is? We bij [bedrijf] hebben geen genoegen genomen met het oppervlakkig beoordelen van een aantal opties. In plaats daarvan hebben we het aan onze experts overgelaten om de beste producten van 2023 te testen. Na veel hard werken om de prestaties, gebruikersgemak, aansluitingen en kosten te vergelijken, hebben we uiteindelijk een top 10 kunnen samenstellen van de beste nas producten. Of je nu een eenvoudige of meer geavanceerde nas zoekt, je zult in onze top 10 zeker iets vinden dat aan je behoeften voldoet. Neem snel een kijkje in onze top 10 beste nas producten.

Als je op zoek bent naar de beste nases van 2024 dan is het verstandig om ons artikel door te lezen. Onze adviseurs hebben uitgebreid nases vergeleken met elkaar en zo is de top 10 van de beste nases samengesteld. Daardoor hoef jij zelf niet meer op onderzoek uit om een geschikte nas te vinden. Neem snel een kijkje in onze top 10 beste nases.

Top 3 beste nases van 2024​

Onze adviseurs starten het overzicht met de top 3 nases. Deze nases komen volgens hen als beste uit ons onderzoek na het doen van de uitgebreide nases vergelijking.

Bij het vergelijken van nases is het belangrijk dat je je niet laat misleiden door de prijzen. De duurste nas is namelijk niet altijd de beste nas. En de goedkoopste nas is niet altijd de minste nases. Onze adviseurs hebben naast de prijs ook gelet op aspecten zoals het gebruikersgemak, het ontwerp en de kwaliteit.

Lees rustig onze nases in onze top 3 nases door om te kijken of er voor jou een geschikte nas tussen zit.

1. Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS 512 GB SSD 6 Core ARM-Processor.

Met de Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS 512 GB SSD 6 Core ARM-Processor heeft u volledige controle over uw gegevens en bepaalt u zelf wie deze wel of niet te zien krijgt. Het apparaat beschikt over een krachtige ARM-processor met 6 cores en 512 GB SSD opslagcapaciteit, zodat u al uw bestanden en media kunt opslaan. Met de gebruiksvriendelijke app kunt u op elk moment van overal ter wereld toegang krijgen tot uw gegevens. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het beveiligen van uw gegevens op externe harde schijven of platformen van derden. Met de Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS kunt u al uw bestanden veilig lokaal opslaan, waardoor u meer controle over uw gegevens heeft. De apparaat is eenvoudig te gebruiken, waardoor uw bestanden eenvoudig te beheren zijn. Bovendien is het apparaat energiezuinig, waardoor het een duurzame oplossing is voor uw persoonlijke cloudopslag.

2. Amber One AmberPRO 2TB(1TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Wifi Router AC2600 2GB RAM Docker ready.

Met AmberPRO creëer je thuis een eigen persoonlijke cloud! De Amber One AmberPRO 2TB is een NAS wifi router AC2600 met 2GB RAM die je data veilig en over de hele wereld toeganklijk maakt. Met AmberPRO heb je toegang tot een onbeperkt aantal gebruikers en een onbeperkt aantal bestanden. Met de tv casting functie kun je je foto’s en video’s gemakkelijk streamen naar je televisie. Ook heb je de mogelijkheid om je camera back-up automatisch te laten maken van je Android of Iphone. Bovendien is AmberPRO Docker Ready. Hiermee kun je eenvoudig applicaties en services installeren op je server. De Amber One AmberPRO 2TB is daarmee een ideale oplossing voor thuisgebruikers die op zoek zijn naar een persoonlijke cloud met veel mogelijkheden en veel opslagcapaciteit. Met AmberPRO heb je de mogelijkheid om je data overal en altijd te benaderen.

3. Synology DS120j NAS.

Met de Synology DiskStation DS120j krijgt u een NAS-oplossing die u eenvoudig kan installeren en gebruiken. Bovendien heeft u toegang tot een breed scala aan functies en toepassingen. U kunt bijvoorbeeld uw eigen cloud-opslag maken waarmee u vanaf elk apparaat en elke locatie toegang heeft tot al uw bestanden. Ook kunt u uw bestanden synchroniseren met andere apparaten, waardoor uw bestanden altijd up-to-date zijn. De DS120j is ook uitgerust met een sterke beveiligingsfunctie die uw bestanden beschermt tegen malware en ransomware-aanvallen. Bovendien kunt u met de diensten van Synology een back-up maken van uw bestanden, zodat u deze altijd kunt herstellen als er iets gebeurt. Ook is er een ondersteuning voor geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder twee-factor-authenticatie, om uw gegevens extra te beschermen.

Bekijk ook:

Top 10 nases van 2024

Heb je na het bekijken van onze top 3 nases nog geen nas voor jezelf uitgekozen? Geen zorgen, we hebben namelijk nog 7 nases om onze top 10 beste nases compleet te maken. Ook deze zijn door onze adviseurs vergeleken en beoordeeld. Wellicht vind jij hier jouw nas tussen.

4. Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB.
5. Netwerkopslag Synology DS220.
6. Western Digital My Cloud EX2 Ultra NAS Barebone NAS
7. Synology DiskStation DS923+ NAS-server 4 bays AMD Ryzen R160 4 GB DDR4.
8. Synology DiskStation DS223, NAS, Desktop, Realtek, RTD1619B.
9. Synology DS220J NAS Barebone Zonder harde schijven Geschikt voor 2.5" en 3.5.
10. Western Digital My Cloud EX2 Ultra 8TB NAS.

4. Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB.

Met de Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB heb je een simpele oplossing voor het opslaan, synchroniseren en delen van al je bestanden. Het apparaat heeft 2 TB aan opslagcapaciteit, waardoor je al je foto's, video's en documenten kunt bewaren. Met de My Cloud Home app kun je gemakkelijk bestanden naar je NAS sturen vanaf je computer, laptop, tablet of smartphone. Ook kun je met deze app bestanden delen met vrienden of familie, zelfs als zij ver weg wonen. De NAS is uitgerust met een dubbele processor en een geavanceerd besturingssysteem, waardoor je je bestanden eenvoudig kunt organiseren. Dankzij de geïntegreerde back-upfunctie heb je altijd een veilige kopie van je bestanden. Ook kun je de NAS met twee USB-poorten uitbreiden. Daarnaast beschikt het apparaat over een beveiligingsslot, waardoor je je bestanden kunt beschermen tegen ongewenste toegang. De Western Digital My Cloud Home NAS is een eenvoudige oplossing voor het opslaan, synchroniseren en delen van al je bestanden. Met de 2 TB opslagcapaciteit, de My Cloud Home app en de geïntegreerde back-upfunctie kun je al je foto's, video's en documenten op een veilige en betrouwbare man.

5. Netwerkopslag Synology DS220.

Met de Synology DS220+ heb je een krachtig en kostenefficiënt netwerkopslagsysteem. Het ondersteunt twee 3,5-inch harde schijven met een totaal opslagcapaciteit van maximaal 24 TB, waardoor het een uitstekende keuze is voor thuis- en kleine bedrijfsomgevingen. De Synology DS220+ biedt uitgebreide back-upoplossingen met Cloud Station, Time Machine en Synology Hyper Backup om uw gegevens te beschermen in geval van calamiteiten. De Synology DS220+ is ook een uitstekende oplossing voor het streamen van media. Met Audio Station en Video Station kunt u gemakkelijk muziek en video's streamen naar uw favoriete apparaten. De Synology DS220+ is ook compatibel met Apple AirPlay, Chromecast en DLNA-apparaten, waardoor het een ideale oplossing is voor het streamen van multimedia. Daarnaast is de Synology DS220+ uitgerust met verschillende handige functies, zoals een slimme luchtfilter, hybride sleepmodus, en een energie-efficiënt ontwerp. De Synology DS220+ is een krachtig en betrouwbaar netwerkopslagsysteem voor uw thuis- of kleine bedrijfsomgeving. Met de Synology DS220+ heb je een kostenefficiënt en krachtig.

6. Western Digital My Cloud EX2 Ultra NAS Barebone NAS

NO DESCRIPTION

7. Synology DiskStation DS923+ NAS-server 4 bays AMD Ryzen R160 4 GB DDR4.

De Synology DiskStation DS923+ NAS-server biedt veel opslagruimte en prestatieverbeteringen. Met meer dan 50 TB opslagruimte over 4 bays heb je de mogelijkheid om al je gegevens te consolideren. Met de DX517 kun je de opslagruimte zelfs uitbreiden tot meer dan 120 TB. De DS923+ is ontworpen om je werklasten te versnellen. Je kunt netwerken en NVMe-schijven eenvoudig toevoegen om de prestaties verder te verbeteren. Deze NAS-server is uitgerust met een krachtige AMD Ryzen R160 processor en 4 GB DDR4 RAM-geheugen. Dankzij deze functies krijg je een uitstekende prestatie die je productiviteit verbetert.

8. Synology DiskStation DS223, NAS, Desktop, Realtek, RTD1619B.

De Synology DiskStation DS223 is een krachtige NAS-oplossing met een Realtek RTD1619B processor. Het heeft 2 GB intern geheugen van het type DDR4 en ondersteunt verschillende opslag-drives, waaronder harde schijven (HDD) en Solid State Drives (SSD). Met de SATA III-interface kunt u zelf uw opslag schijfgrootte instellen, van 2.5/3.5". De Synology DiskStation DS223 ondersteunt een aantal netwerkprotocollen, waaronder SMB1 (CIFS), SMB2, SMB3, NFSv3, NFSv4, NFSv4.1, NFS Kerberized sessions, iSCSI, HTTP, HTTPs, FTP en meer. Bovendien is de NAS-oplossing uitgerust met een actief koelsysteem met één ventilator. De behuizing is een desktop, zodat u de NAS-oplossing eenvoudig kunt plaatsen waar u maar wilt. Met de Synology DiskStation DS223 kunt u uw thuis- of kleine bedrijfsnetwerk gemakkelijk beheren.

9. Synology DS220J NAS Barebone Zonder harde schijven Geschikt voor 2.5" en 3.5.

De Synology DS220j NAS Barebone zonder harde schijven is geschikt voor 2.5" en 3.5" schijven en is eenvoudig te installeren. De NAS is uitgerust met een 1.4 GHz Realtek RTD1296 4-core processor en een geïntegreerde 512 MB DDR3L-geheugen. Met de twee sleuven kunt u de opslagcapaciteit verhogen door middel van een harde schijf of SSD. De Synology DS220j is ook uitgerust met een USB-poort, waardoor u eenvoudig externe opslagapparaten kunt aansluiten en bestanden kunt overzetten naar de NAS. Daarnaast is de NAS uitgerust met een SD-kaartsleuf, waardoor het gemakkelijk is om foto's en video's rechtstreeks van een digitale camera of smartphone te uploaden. Voor het beveiligen van de gegevens biedt de Synology DS220j ook een geconfigureerde versleuteling, waardoor alleen gebruikers met de juiste autorisatie de toegang hebben tot de bestanden.

10. Western Digital My Cloud EX2 Ultra 8TB NAS.

De Western Digital My Cloud EX2 Ultra 8TB NAS biedt u de mogelijkheid om bestanden van verschillende apparaten te back-uppen, door middel van één eenvoudig te gebruiken netwerk. U kunt dus enorme hoeveelheden content opslaan van meerdere computers, smartphones en tablets, zonder dat u een duur abonnement hoeft af te sluiten. De EX2 Ultra biedt u een opslagcapaciteit van 8TB, waardoor u veel bestanden kunt opslaan. Het is een robuust en betrouwbaar product, dat zowel thuis als in de kleine zakelijke omgeving kan worden gebruikt, en het is eenvoudig te installeren en te beheren. U kunt uw bestanden ook gemakkelijk beschermen met een versleutelingsfunctie in de EX2 Ultra, waardoor uw persoonlijke bestanden veilig blijven. U kunt ook tot 5 gebruikers toegang geven tot de opslagruimte, waardoor meerdere mensen hun bestanden kunnen delen met elkaar. U kunt zelfs bestanden streamen naar verschillende media-apparaten, zoals een Apple TV of een Chromecast.

Veelgestelde vragen over de top 10 nases

Als je goed oplet zie je dat er behoorlijk prijsverschil tussen de producten uit de top 10 beste nases zit. Dit komt omdat we nases uit verschillende segmenten vergelijken. Zo kijken we bijvoorbeeld naar de wat luxere nases, duurzame nases en budget nases. Je kan je voorstellen dat deze niet allemaal in dezelfde prijsklasse zitten. Het is daarbij belangrijk dat jij zelf beslist hoeveel je bereid bent te betalen voor een nas.

Uit de uitgebreide nases vergelijking zijn de volgende top 3 beste nases gekomen:

  • Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS 512 GB SSD 6 Core ARM-Processor.
  • Amber One AmberPRO 2TB(1TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Wifi Router AC2600 2GB RAM Docker ready.
  • Synology DS120j NAS.

Onze experts die de nases vergelijking hebben gedaan zijn onafhankelijk. Dat wil zeggen dat ze enkel afgaan op hun eigen inzichten. Zij nemen geen vergoeding in ontvangst om de resultaten aan te passen. Onze resultaten zijn daardoor 100% betrouwbaar. De experts laten zich niet beïnvloeden door de fabrikanten van nases en hun wensen.

Heb je een keuze kunnen maken tussen alle nases? Dan kun je deze eenvoudig bestellen door op de link onder het product te klikken. Je komt dan terecht op een betrouwbare website van een van onze partners. Wij bieden zelf namelijk geen nases aan en werken daarom met partners die een goede reputatie hebben.

Bij nases zijn er een aantal eigenschappen van belang. Onze experts besteden hier aandacht aan om tot de top 10 beste nases te komen. De volgende factoren zijn van belang:

  • Gebruiksgemak
  • Prijs
  • Levensduur
  • Duurzaamheid
  • Effectiviteit

Ons slotwoord over deze nases

Hopelijk heb jij na het lezen van onze top 10 nases een geschikte nas voor jezelf gevonden. Onze adviseurs letten op een aantal aspecten. Hoe belangrijk zij een bepaal aspect vinden is subjectief. Het kan dus zijn dat onze beste nas niet jouw eerste keuze is. Ons advies is om altijd zelf ook goed te vergelijken om zo te ontdekken welke nas voor jou geschikt is.

Conclusie beste nases

Met het gedetailleerde overzicht in dit artikel heb je zeker een stuk meer informatie om je keuze te maken. Je kan onze top 10 als uitgangspunt nemen voor je beslissing, maar je hoeft je er niet tegen te verzetten als je liever een ander [product kiest. Blijf altijd vergelijken, dan vind je zeker het product dat aan al je verwachtingen voldoet. In onze top 10 selecteren onze experts de beste producten op basis van verschillende criteria. Maar of jij dat ook de beste producten vindt is uiteindelijk aan jou. Neem de uiteindelijke keuze altijd zelf in handen. Ga goed na welk [product het beste bij jou past. Probeer het product eventueel uit en lees recensies voor je een definitieve beslissing neemt. Zo weet je zeker dat je het juiste [product koopt.

Disclaimer: Ondernemersfaqs.nl genereert commissies door middel van advertentieprogramma’s, waarbij webshops zoals Bol.com worden gepromoot.

Auteur foto
Rina

Hallo allemaal, ik ben Rina. Ik ben een kleine ondernemer in het dagelijks leven, ik ben getrouwd met de liefde van mijn leven en heb een zoontje die mijn in mijn privétijd veel op de been houd. Hier wil ik graag op basis van mijn ervaringen als ondernemer jou op weg helpen met jouw keuzes. Ik hoop dat mijn reviews je helpen om makkelijk een keuze te maken.

Gepubliceerd op: 1 aug. 2022

  1. nas

Inhoudsopgave