Vermogen van Beau van Erven Dorens

Erven

Ben jij benieuwd naar het vermogen van Beau van Erven Dorens? Wil je weten wie Beau van Erven Dorens kinderen zijn? Of in wat voor huis hij woont? Lees dan vooral verder want wij hebben het voor je uitgezocht.

Wie is Beau van Erven Dorens?

De in Haarlem op 24 december 1970 geboren Bekende Nederlander heet voluit Beau Noël van Erven Dorens. De tweede voornaam Noël is gekozen vanwege het feit dat hij op de vooravond van Kerst is geboren. Het grote publiek in Nederland kent hem vooral als televisiepresentator van vele talkshows en spelletjes, acteur / cabaretier en schrijver. Met shows zoals Deal or No Deal en RTL Boulevard verwierf hij grote bekendheid.

Beau van Erven Dorens heeft het VWO afgerond aan een Lyceum in Overveen, nabij Haarlem. Daarna heeft hij drie studies gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam, te weten Geschiedenis, Nederlands en Politicologie. Niet een van deze studies heeft hij afgemaakt. Al tijdens zijn studententijd hield hij zich bezig met schrijven. Onder andere in het studentenblad Propria Cure schreef hij columns. Hij is daar altijd mee doorgegaan. Zo was hij ook columnist voor onder meer Nieuwe Revue, Haarlems Dagblad en De Groene Amsterdammer. Als acteur had hij diverse rollen in series zoals GTST, Onderweg naar Morgen en Baantjer.

Waar woont Beau van Erven Dorens

Beau is naar eigen zeggen al vele jaren gelukkig getrouwd. Beau van Erven Doren’s vrouw heet Sally Vermeijden. Het stel is al meer dan 30 jaar samen en sinds 2000 getrouwd.

Met zijn gezin woont hij momenteel in Amsterdam. Hij heeft vier zonen. De zonen van Beau van Erven Dorens heten Bram, Bobbie, Jan Arie en Thijn. 

Waar verdient Beau van Erven Dorens zijn vermogen aan?

Beau van Erven Dorens heeft zijn vermogen bijeen gebracht door zijn werkzaamheden in de entertainmentwereld. En dat is natuurlijk een wereld waar goed wordt betaald! Voor zijn werk als talkshow host wordt hij rijkelijk beloond. Naar verluidt is zijn contract bij RTL miljoenen waard en krijgt hij daar een vorstelijk salaris. Ook als columnist en schrijver verdient hij een goed salaris. Hoe groot zijn vermogen precies is, is niet helemaal duidelijk, maar algemeen wordt aangenomen dat Beau van Erven Dorens miljonair is. Men schat Beau van Ervens’ vermogen namelijk op enkele miljoenen. Dit komt mede omdat hij ook een kapitaal grachtenpand in Amsterdam en een vakantiehuis in Zeeland bezit.

Weetjes over Beau van Erven Dorens

  • Beau heeft de eerste vier jaren van zijn leven in Maleisië gewoond. Zijn vader werkte daar toen voor Shell
  • Beau van Erven Dorens is een volle neef van journaliste Dominique van der Heyde, vooral bekend als politiek commentator.