Vermogen van Enzo Knol

EKnol

Kijk je wel eens video´s op YouTube dan heb je Enzo Knol vast wel eens voorbij zien komen. Wil je weten wat het vermogen van Enzo knol is, lees dan snel verder. 

Wie is bekende vlogger Enzo Knol?

Enzo Knol is een van de bekendste Nederlandse YouTubers van dit moment. Vlogger Enzo Knol werd op 8 juni 1993 geboren onder de naam Enzo Erkelens en Enzo Knols leeftijd is nu 30. Zo´n 10 jaar geleden plaatste hij zijn eerste video op YouTube, sindsdien heeft hij 2,75 miljoen volgers weten te vergaren. 

Jeugd van Enzo Knol

Enzo Knol werd geboren in het plaatsje Rolde. Nadat de vader van Enzo knol vertrok, ging hij bij zijn moeder in Assen wonen. Zijn jeugd was niet altijd makkelijk en hij had al op jonge leeftijd problemen met drugs en agressie. Dat zorgde ervoor dat Enzo Knol in de jeugdzorg werd opgenomen voor een paar maanden. Gelukkig heeft YouTube Enzo Knol zijn leven weten te veranderen. Hij doet nu wat hij leuk vindt en verdient er een mooi inkomen mee. 

Enzo Knols auto’s

Enzo knol is gek op auto´s, bekijk je de films van Enzo Knol of Enzo Knols Instagram dan zal je dat ook direct opvallen. Een van de meest indrukwekkende auto´s van Enzo Knol is zijn Lamborghini Urus. Later kocht hij ook een Porsche Panamera 4S. Zowel Enzo Knols Porsche als de Lamborghini worden regelmatig voorzien van een nieuwe wrap. 

Wie is de vriendin van Enzo Knol?

Enzo Knols vriendin is Myron Koops. Het koppel is al meer dan twee jaar samen. Je ziet regelmatig romantische kiekjes op Enzo Knols Instagram en ze speelt ook vaak een rol in de vlogs van Enzo Knol. Voorheen was ze professioneel schaatser, nu is ze persoonlijk trainer en helpt Enzo met zijn video´s. Ze wonen samen in de villa van Enzo Knol in zijn woonplaats Soesterberg. 

Voordat Enzo Knol een relatie kreeg met Myron had hij een relatie met Dee van der Zeeuw. Zowel zij als haar broertje Quin waren regelmatig te zien in Enzo Knols video´s. Ondertussen hebben de twee hun eigen YouTubekanaal.

Waar verdient Enzo Knol zijn geld mee?

Enzo Knols verdient zijn geld voornamelijk met het maken van YouTube filmpjes. Hij zorgt dat hij dagelijks minstens 1 video plaatst. Dat doet hij elke dag om 16:00 uur. Dankzij het grote aantal volgers kan hij met deze filmpjes aardig wat geld verdienen. Hij promoot in zijn filmpjes ook producten waarmee hij extra inkomsten verdient. Hij geeft zelf echter aan dit zo min mogelijk te doen. Van de 50 verzoeken wijst hij er 40 af. 

Enzo heeft ook nog andere inkomstenbronnen. Zo kun je in de Enzo Knol webshop Enzo Knol kleding kopen, met de naam Knolpower. Enzo Knol inhuren is overigens ook mogelijk, bijvoorbeeld voor een bedrijfsevenement of feest. 

Enzokn

Wat is het salaris en vermogen van de Nederlandse youtuber Enzo Knol?

Enzo Knols vermogen is voornamelijk afkomstig van zijn werk als vlogger. Zijn video’s zijn zo populair dat ze dagelijks meer dan een miljoen views krijgen. Wat je op YouTube kan verdienen varieert, maar meestal ligt het rond de 1 tot 3 euro per 1000 views. Enzo Knol verdient dagelijks dus minstens 1000 euro. 

Enzo Knol vindt het zelf overigens niet zo leuk als je vraagt wat hij verdient. Hij zal er dus ook niet zo snel antwoord op geven. Maar als je de inkomsten van Enzo Knol kleding, Enzo Knols webshop en Enzo Knols YouTube bij elkaar optelt kom je al snel tot een aardig bedrag. 

Interessante weetjes over Enzo Knol

  1. Wist je dat Enzo Knol gearresteerd werd door een politieagent in Alphen. Het hele gebeuren werd echter in scene gezet om een inkijkje te geven achter de schermen bij de politie.
  2. Enzo Knol kreeg veel kritiek nadat hij een filmpje plaatste van het moment dat hij werd aangehouden door de politie. Enzo Knol reed met zijn Porsche meer dan 160 km/h en filmde alles. Men vond het niet correct om deze overtreding uit te buiten voor views omdat het gevaarlijk rijgedrag zou promoten. 
  3. Vraag je je af waar woont Enzo knol? Hij woont in een villa in Soesterberg, in dezelfde straat als zijn broer Milan. Hij heeft overigens ook twee appartementen aan het Gardameer in Italië.