Vermogen van Floris Wyers

Floris Wyers maakt video’s over rijke mensen, dus het vermogen van Floris Wyers zal zeker niet tegenvallen. Door zijn luxueuze levensstijl komt Floris Wyers verschillende miljonairs/miljardairs tegen, maar is Floris Wyers rijk? 

floris_wyers

Wie is Floris Wyers?

De meeste mensen zullen Floris Wyers kennen van zijn YouTube kanaal Pure Luxe. Op dit kanaal plaatst hij verschillende video’s over zijn rijke leven, dure auto’s, prijzige horloges en het leven van andere rijke mensen. Daarnaast plaatst hij housetours van miljoenenvilla’s en -appartementen. 

Floris Wyers schijnt rijke ouders te hebben. Wie de ouders van Floris Wyers precies zijn, is niet bekend, maar het is wel zeker dat ze veel geld hebben. De kans is groot dat een groot deel van het geld van Floris Wyers bij zijn familie weg komt. Over de achtergrond van Floris Wyers is verder vrij weinig bekend. 

Na zijn debuut bij Roddelpraat is Floris Wyers flink in bekendheid gestegen, wat ook weer heeft geholpen voor zijn vermogen. Hierna is ook de fabel de wereld in geholpen dat Floris Wyers homoseksueel is. Dit heeft hij zelf ontkracht. Wat is de geboortedatum van Floris Wyers? Dit is niet duidelijk en is hij zelf niet open in. 

Is Floris Wyers rijk?

Het is wel te zeggen dat Floris Wyers rijk is. Hij heeft een luxueus leventje, waar natuurlijk flink wat geld voor nodig heeft. De kans is groot dat hij voldoende te spenderen heeft in de maand om dit voor elkaar te krijgen. Daarnaast lijkt het erop dat hij een deel van zijn vermogen van zijn ouders heeft gekregen. 

Hoe groot is Floris Wyers vermogen en hoe heeft hij het verdiend?

Het is niet precies bekend wat het vermogen van Floris Wyers is. Hij is hier niet open over en wil ook niet laten weten wat zijn vermogen is. Wel is het duidelijk hoe hij een groot deel van zijn vermogen heeft verdiend. Floris Wyers heeft dit verdiend met zijn Youtube kanaal. Het schijnt dat hij hiermee €10.000,- per maand heeft verdiend. 

Interessante weetjes over Floris Wyers

  • Floris Wyers open champagne altijd met een zwaard, waar ook zijn slogan vandaan komt: ‘Sabreren kun je leren’
  • Floris Wyers heeft met zijn YouTube kanaal al meer dan 100.000 abonnees weten te behalen.