Vermogen van Frans van Seumeren

In de voetbalwereld is hij enorm bekend, dus het vermogen van Frans van Seumeren zal geen teleurstelling zijn. Als ondernemer en eigenaar van FC Utrecht heeft hij flink wat op zijn bankrekening kunnen zetten, maar wat is nu precies het vermogen van Frans van Seumeren?

Netherlands: Frans van Seumeren

Wie is Frans van Seumeren?

Als eerste is het handig om te weten wie Frans van Seumeren is. Frans van Seumeren is op het moment ondernemer en eigenaar van FC Utrecht. Hij staat voornamelijk bekend om zijn vermogen en voetbal. Frans is geboren in Landhuis Voorn op 5 mei 1950. 

Zijn vader was een succesvolle ondernemer met zijn bedrijf Seumeren Kraanbedrijf. Op 23-jarige leeftijd nam Frans dit bedrijf over. Hier heeft hij veel succes mee geboekt, want in 2000 heeft hij zijn grootste concurrent Mammoet overgenomen. Mammoet heeft in 2001 een Russische onderzeeër geborgen, waar hij samen met zijn broer een onderscheiding voor heeft gekregen van de Russische president Poetin. 

In 2005 is Frans van Seumeren gestopt als eigenaar van Mammoet. Hierna heeft hij eerst door Europa gereisd om in 2008 FC Utrecht over te nemen. Voor 16 miljoen euro heeft hij 51% van alle aandelen gekocht, wat hem de eigenaar maakt. 

Samen met zijn vrouw Gonnie heeft hij twee kinderen gekregen. Frans van Seumeren heeft een dochter en een zoon. Het huis van Frans van Seumeren is een prachtige villa in het midden van Utrecht. 

van Seumeren

Hoeveel geld heeft Frans van Seumeren: zijn vermogen!

Frans van Seumeren heeft een enorm vermogen. Met zijn vermogen heeft hij de Quote top 50 van Nederland behaald. Volgens de Quote ligt het vermogen van Frans van Seumeren dan ook rond de 350 miljoen euro

Waar heeft Frans van Seumeren zijn vermogen aan verdiend? 

Frans van Seumeren heeft een flink vermogen bij elkaar weten te sparen. Zoals al duidelijk was, heeft hij het grootste gedeelte van zijn vermogen bij elkaar weten te sparen als eigenaar van zijn vaders bedrijf. Ook met het overnemen van de grootste concurrent heeft hij veel geld binnen weten te halen. 

Frans is niet echt bezig met investeren. Het enige waar hij geld in investeert, is zijn eigen voetbalclub FC Utrecht. Na gestopt te zijn als directeur van zijn Mammoet, heeft hij niet veel meer verdiend dan wat hij bij FC Utrecht weet te bereiken. 

Interessante weetjes over Frans van Seumeren

  • Frans van Seumeren heeft vier keer meegedaan aan de Elfstedentocht
  • Frans van Seumeren is eigenaar van FC Utrecht.