Vermogen van Jitse Groen

Als oprichter en brein achter Thuisbezorgd is het vermogen van Jitse Groen niet niks. Ondanks dat hij vorig jaar een flinke domper heeft gehad, heeft hij zijn vermogen al weer flink op weten te bouwen. Daarom gaan wij hieronder een kijkje nemen naar het vermogen van Jitse Groen. 

Jitse-groen

Wie is Jitse Groen en waar verdient hij zijn geld mee?

Jitse Groen is een Nederlandse ondernemer die in 1978 geboren is. Hij omschrijft zichzelf als een luie informaticastudent die graag biertjes dronk met zijn vrienden. Jitse begon als een persoon die niks ondernam, maar toen zijn vrienden bij de NOS mochten vertellen wat ze allemaal deden, begon zijn carrière als ondernemer

In 1999 geschiedde het. Tijdens een familiebijeenkomst wilde Jitse Chinees bestellen, maar dit was nergens online mogelijk. Jitse zag direct een gat in de markt en begon Thuisbezorgd. 

Vanaf die dag was Thuisbezorgd de eerste website die het mogelijk maakte voor huishoudens om vanuit huis eten te bestellen en laten bezorgen. Een paar jaren later zag Jitse de kans schoon en ging hij internationaal met het bedrijf TakeAway. Hij verdient zijn geld dan ook met dit bedrijf. 

Inmiddels heeft Jitse Groen zijn vermogen ook flink in weten te zetten. Een tijdje geleden heeft Jitse Groen een huis van 10,25 miljoen gekocht. Dit is nog wel een flinke prijs voor een huis. 

Wat is het geschatte vermogen van Jitse Groen?

Het vermogen van Jitse Groen wordt op het moment geschat op 414 miljoen euro. Een paar jaren geleden had hij een vermogen van 1,2 miljard euro, maar dit is de grond in gestampt na slecht te presteren op de beurs. Groen heeft hier niets aan kunnen doen naast toekijken hoe zijn geld ervandoor ging. Ondanks deze blunder heeft hij nog steeds een enorm vermogen bij elkaar weten te vergaren. 

Jitse_Groen

Hoeveel salaris verdient Jitse Groen per maand?

Wat Jitse Groen precies per maand binnen weet te halen, is niet bekend. Door zijn blunder is zijn salaris waarschijnlijk gekelderd, maar hij lijkt nog steeds een flink salaris te hebben. Binnen een jaar heeft hij namelijk meer dan 100 miljoen euro als vermogen bij elkaar weten te sparen. 

Interessante weetjes over Jitse Groen

  • Thuisbezorgd werd door Jitse Groen bedacht tijdens een familiebijeenkomst
  • Jitse Groen schoof een enorm overnamebod aan de kant om het bedrijf verder op te bouwen.