Vermogen van Kwebbelkop

Jordi van den Bussche, beter bekend als Kwebbelkop, is een Amsterdamse YouTuber die is uitgegroeid tot één van de invloedrijkste online persoonlijkheden. Hij heeft aanzienlijke rijkdom verworven dankzij zijn online activiteiten waardoor zijn vermogen is gestegen. Lees verder voor meer informatie.

kwebbelkop-1-e1690210382417

Wie is Kwebbelkop?

Kwebbelkop, beter bekend als Jordi van den Bussche, heeft een opmerkelijke opkomst doorgemaakt in de wereld van sociale media. Kwebbelkop is geboren en getogen in Amsterdam op 1 juni 1995. Negen jaar geleden begon hij zijn avontuur op YouTube door dagelijks hyperactieve game video’s up te loaden te maken met voornamelijk Grand Theft Auto en Minecraft. Inmiddels heeft Kwebbelkop meer dan 14,9 miljoen abonnees op YouTube, 1,1 miljoen volgers op Instagram en 425,8 duizend volgers op Twitter en behoort hij tot 1 van de meest bekeken YouTubers in Nederland.

Waar woont Kwebbelkop?

De huidige woonplaats van Kwebbelkop is Amsterdam-Noord. Hij is namelijk de eigenaar van de bovenste verdieping van een indrukwekkend penthouse ter waarde van 4,2 miljoen euro. Online deelt hij een exclusieve rondleiding door zijn huis, waarbij hij zijn luxueuze levensstijl, merkkleding, kunstwerken en design meubelen wijst.

Leeftijd van Kwebbelkop

Geboren op 1 juni 1995 te Amsterdam in Nederland, is Kwebbelkop momenteel 27 jaar oud. Dit maakt hem één van de jongste Nederlanders met een aanzienlijk vermogen.

Hoe verdient Kwebbelkop zijn geld?

Kwebbelkop heeft zijn vermogen voornamelijk opgebouwd door het maken van YouTube video’s en sponsorovereenkomsten met grote merken. Hij heeft een aanhang van minstens 15 miljoen volgers op YouTube. Naast een zeer actieve vlogger verdient Kwebbelkop zijn geld ook met cryptocurrency en NFT’s oftewel Non-Fungible Tokens. In januari 2022 lanceerde Kwebbelkop ‘LaunchMyNFT’. Het gaat om een platform waar mensen digitale munten kunnen verhandelen en zelf kunnen creëren.

Net als andere YouTubers, genereert Kwebbelkop inkomsten uit advertenties die worden weergegeven voor zijn content. Hier komt bij dat Kwebbelkop, net zoals veel andere influencers, ook zijn eigen merchandise heeft waaronder petten en t-shirts met zijn logo erop.

Overzicht Kwebbelkop vermogen

Het geschatte vermogen van Kwebbelkop is volgens schatting ongeveer 14 miljoen euro. Dit houdt in dat Kwebbelkop een mooie positie inneemt in de lijst van de top 100 rijkste selfmade miljonairs onder de 40 jaar die boeiende content creëert voor zijn YouTube kanaal.

kwebbelkop-interview-launchmynft

Interessante weetjes over Kwebbelkop

1. Kwebbelkop zit momenteel in een relatie met Sophie. De twee hebben elkaar in 2021 leren kennen, ze zijn nog steeds samen. In het verleden had Kwebbelkop een relatie met YouTuber Azzy.

2. Kwebbelkop is gek op sportwagens. Hij is in het bezit van een Mercedes G-klasse met een waarde van ruim 1 miljoen euro.

3. Kwebbelkop is de oprichter van Launch My NFT, een platform dat tot doel heeft om de NFT-sector toegankelijk te maken voor een breed publiek.

4. In 2008 heeft Kwebbelkop zijn eerste post gecreëerd.

5. Kwebbelkop heeft een hond die Kwebbel heet.