Vermogen van Madelon Vos

madelon-vos

We weten allemaal hoeveel crypto trading kan opleveren. Madelon Vos begon hier al mee op de middelbare school en heeft hier een deel van haar vermogen mee kunnen opbouwen. Wat is het vermogen van Madelon Vos, de Nederlandse YouTuber, radiopresentator, crypto-expert, columnist en investeerder?

Wie is Madelon Vos?

Madelon Vos is op 18 augustus 1995 geboren in de hoofdstad van Groningen, Groningen. Na het afronden van de Havo op het Zernike College behaalde Vos haar bachelor diploma Small Business and Retail Management aan de Hanzehogeschool. Tijdens deze studie kwam Madelon in aanraking met de ware werking van geld en de digitale variant.

Sinds 2013 is Madelon Vos actief in diverse financiële markten. Al tijdens haar opleiding was Madelon actief als columnist en schreef ze blogs over cryptovaluta en de macro-economie voor Nederlandse beleggers- en cryptovaluta sites. Ook is ze andere content gaan creëren. Zo kun je meer leren over Bitcoin op Madelon Vos’ YouTube-, Instagram- of Twitteraccount. 

Van 2018 tot en met 2021 was Madelon samen met Herbert Blankesteijn te horen op de BNR Nieuwsradio, waar zij een programma van een uur, Cryptocast, vulde met content over de ontwikkelingen op crypto gebied. 

Wat is het vermogen van Madelon Vos?

Helaas kunnen wij weinig conclusies trekken over het vermogen van Madelon Vos. Zelf heeft ze nooit eerder uitspraken gedaan over hoeveel geld ze maandelijks of jaarlijks verdient. Wel kunnen we zeggen dat Madelon vast goed kan rondkomen. Ze heeft namelijk veel verschillende inkomstenbronnen, waardoor we ons kunnen voorstellen dat het geld blijft binnenstromen. 

Hiermee verdient Madelon Vos haar salaris!

Maar welke inkomstenbronnen heeft Madelon Vos dan? Deels verdient ze haar geld met het handelen in Bitcoin en deels door het creëren van content over crypto. Zo deelt ze gratis kennis met haar volgers op social media, maar Madelon heeft ook haar eigen cursus samengesteld! 

Meer dan 25.000 mensen hebben deze online cursus aangeschaft. Deze cursus heeft een waarde van €500, maar dan krijg je ook wat! De video cursus duurt maar liefst 10 uur en 27 minuten. Als we al deze informatie in een berekening verwerken, kunnen we concluderen dat Madelon €12,5 miljoen heeft verdiend aan de cursus. Dit totaalbedrag gaat hoogstwaarschijnlijk niet naar Madelon, ze moet dit natuurlijk delen met haar team. Toch is het verleidelijk om te speculeren dat Madelon Vos miljonair is geworden met haar crypto kennis en het handelen in Bitcoin. Vandaar dat ze rijdt in een prachtige BMW 4-serie!

Dit wist je nog niet over Madelon Vos

  • #1 Madelon Vos’ vriend, Vilijam, is de mede-eigenaar en directeur van haar bedrijf. 
  • #2 Voor het onderzoekspaper dat ze voor haar minor Beleggen schreef op de HvA, heeft Madelon samen met haar samenwerkingspartner de Bert Douwes Award gewonnen.