1. Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Roze + Just in Case Screenprotector.

Tablet Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Roze + Just in Case Screenprotector.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Roze + Just in Case Screenprotector. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Roze + Just in Case Screenprotector. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 12,4 inch, een pixeldichtheid van 244 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Roze + Just in Case Screenprotector. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Groot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

Qualcomm Snapdragon 778G

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Roze + Just in Case Screenprotector. tablet

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Roze is een krachtige en veelzijdige tablet. Bij de tablet zit ook een Just in Case Screenprotector. Deze screenprotector is gemaakt met een anti-reflecterende coating waardoor je minder last hebt van schitteringen. Je krijgt bij de tablet ook een stylus meegeleverd, handig voor het maken van notities, het bewerken van foto's of het bedienen van de tablet. De Galaxy Tab S7 FE is voorzien van een krachtige Snapdragon 778G octa core processor en 6 GB werkgeheugen. Hiermee is de tablet geschikt voor het uitvoeren van zware apps en games, alhoewel de prestaties niet op de hoogste instelling zullen zijn. Met het 12,4 inch scherm is het mogelijk om meerdere apps naast elkaar te gebruiken. Zo kun je dus bijvoorbeeld aantekeningen maken en tegelijkertijd surfen op internet of een videogesprek voeren.

Pluspunten
  • Met de screenprotector bescherm je het tabletscherm tegen krassen en schokken. Deze tablet is geschikt voor basisactiviteiten zoals het bekijken van YouTube video's en het spelen van simpele spellen zoals Candy Crush. Dankzij de redelijke snelheid hakkelen simpele apps zoals de NS app en spellen zoals WordFeud niet.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus zwaardere apps als Netflix kunnen haperen

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Roze + Just in Case Screenprotector. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Roze + Just in Case Screenprotector. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 12,4 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 244 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Roze + Just in Case Screenprotector. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Roze + Just in Case Screenprotector. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een Qualcomm Snapdragon 778G processor.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Roze + Just in Case Screenprotector. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Roze + Just in Case Screenprotector. tablet is een Groot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets