1. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet

Met de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY typ je lange teksten gemakkelijk en snel. Het toetsenbord is eenvoudig los te koppelen wanneer je het niet gebruikt, zodat het niet in de weg zit. De Galaxy Tab A8 is een snelle middenklasse tablet met een 10,5 inch full hd scherm. Kijk je favoriete series of speel je favoriete spelletjes in goede kwaliteit. De Unisoc T618 processor draait apps moeiteloos zonder haperen. Met de batterij gaat de tablet gemakkelijk een hele dag mee. Of je nu lang op het internet surft of videogesprekken voert met familie of vrienden, het is geen probleem. De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY is daarom een uitstekende keuze voor iedereen die een betrouwbare tablet zoekt voor al zijn dagelijkse taken.

Pluspunten
  • Met de toetsenbordhoes bescherm je je tablet en tik je comfortabel verslagen en e-mails. Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals het kijken van YouTube-video's en het spelen van lichte games zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet schrijf je gemakkelijk e-mails of kijk je comfortabel naar series.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, waardoor apps langzaam laden en multitasken niet mogelijk is

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets