Tablet Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kinderhoes Blauw.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kinderhoes Blauw. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kinderhoes Blauw. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,3 inch, een pixeldichtheid van 220 ppi en een helderheid van 330 cd/m2.

Specificaties Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kinderhoes Blauw. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

MediaTek

Omschrijving van de Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kinderhoes Blauw. tablet

De Lenovo Smart Tab M10 Plus is een geweldige tablet voor het hele gezin, van jong tot oud. Met de meegeleverde Just in Case Kinderhoes heb je altijd een stevige bescherming voor de tablet bij de hand. De 10,3 inch full hd scherm geeft een mooi beeld en de 128 GB opslaggeheugen geeft je voldoende ruimte voor je apps, spelletjes, films en series. Je kunt het geheugen nog verder uitbreiden met een sd kaartje. De tablet is ook voorzien van de Google Assistent Ambient modus waardoor je eenvoudig muziek kunt afspelen, video's kunt bekijken en je andere smart home apparaten in huis kunt bedienen. Met de speciale kindermodus bepaal je zelf hoe lang je kind de tablet kan gebruiken en welke content er beschikbaar is. De Lenovo Smart Tab M10 Plus met 128 GB geheugen en kinderhoes is een geweldige tablet voor het hele gezin.

Pluspunten
  • Je tablet is goed beschermd tegen vallen, stoten en vuil dankzij de meegeleverde kinderhoes. Deze tablet is geschikt voor basis taken zoals het kijken van YouTube video's en het spelen van lichte spellen, zoals Candy Crush. Dankzij de redelijke snelheid hikken simpele apps zoals de NS app en spellen zoals WordFeud niet.

Minpunten
  • Deze tablet is alleen geschikt voor basisgebruik, kies daarom een tablet uit een hoger segment voor een betere kwaliteit

    .

    Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus zwaardere apps als Netflix kunnen haperen.

Veelgestelde vragen over de Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kinderhoes Blauw. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kinderhoes Blauw. tablet is Matig en het schermdiagonaal is 10,3 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 220 ppi en de helderheid van het scherm is 330 cd/m2.

De Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kinderhoes Blauw. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kinderhoes Blauw. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een MediaTek processor.

De Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kinderhoes Blauw. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kinderhoes Blauw. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets