1. Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart.

Tablet Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 11 inch, een pixeldichtheid van 276 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Studie & zakelijk

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Processor

[Qualcomm SM8450]

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart. tablet

Met de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart heb je een krachtig en gemakkelijk mee te nemen entertainment-apparaat. De tablet is uitgerust met een krachtige processor en werkgeheugen, waardoor je zware taken uitvoert en zonder problemen kan multitasken. Ook kun je 3D-games spelen of apps voor fotobewerking gebruiken. Met de Book Case Zwart bescherm je de tablet tegen schade, waardoor je er lang plezier van hebt. Daarnaast heeft de hoes een ingebouwde standaard waardoor je je tablet rechtop neerzet, bijvoorbeeld als je een serie kijkt. De hoes is ook voorzien van een penhouder waarin je je S Pen stylus veilig kunt opbergen. De 11 inch schermformaat van de tablet is van een gemiddeld formaat, waardoor hij makkelijk mee te nemen is en de dunne schermranden zorgen ervoor dat het scherm groot genoeg is om bijvoorbeeld films te kijken.

Pluspunten
  • Met de boekenkast bescherm je je tablet tegen beschadigingen

    .

    Deze tablet is geschikt voor dagelijks gebruik, want je multitaskt soepel en je bekijkt films en series comfortabel. De tablet kan zelfs de zwaarste taken zonder problemen uitvoeren, zoals 3D-games en fotobewerking.

Minpunten
  • Het scherm is niet helder genoeg en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series

    .

    Je hebt minder schermruimte om je documenten mee te bewerken dan op een grote tablet.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 11 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 276 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een [Qualcomm SM8450] processor.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 8 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets