1. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud. tablet

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud is een tablet die je prima kunt gebruiken voor je dagelijkse behoeften. Het 10,5 inch full hd scherm zorgt dat je films en series in goede kwaliteit kunt kijken. Ook als je graag games speelt kom je met de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud aan je trekken. De Unisoc T618 processor geeft je voldoende vermogen om apps en games te draaien zonder hapering. De batterij houdt het gemiddeld gebruik een hele dag vol en je surft er urenlang mee. Met het 64 GB interne geheugen heb je voldoende ruimte om al jouw bestanden en apps op te slaan. Mocht dat toch niet voldoende zijn, dan kun je de opslag uitbreiden met een geheugenkaartje tot wel 1 terabyte.

Pluspunten
 • Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals het bekijken van YouTube video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush

  .

  Op deze middelgrote tablet kun je makkelijk e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken

  .

  Je slaagt erin om je favoriete foto's op te slaan in 64 GB en download je belangrijkste apps.

Minpunten
 • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, waardoor apps traag laden en multitasken niet mogelijk is

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal van je favoriete films en series te kunnen genieten.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets