1. Pocketbook Touch HD 3 Grijs + Pocketbook Shell Touch HD 3 Blauw.

Pocketbook Touch HD 3 Grijs + Pocketbook Shell Touch HD 3 Blauw. e-reader

5/5

Je kent het wel, je gaat op vakantie en op het strand wil je lekker al je boeken lezen. Maar dat brengt toch wel wat gewicht met zich mee. Maar nu kan je al je boeken meenemen op je e-reader. Geen gesleep meer met boeken maar 1 dun apparaat waarop je duizenden boeken kan downloaden. Dat kan met deze Pocketbook Touch HD 3 Grijs + Pocketbook Shell Touch HD 3 Blauw. Lees snel verder voor alle specificaties van deze Pocketbook Touch HD 3 Grijs + Pocketbook Shell Touch HD 3 Blauw. e-reader.

Specificaties e-reader Pocketbook Touch HD 3 Grijs + Pocketbook Shell Touch HD 3 Blauw.

Scherpte

HD Ready (720p)

Schermtype

Electronic Ink

Blauw licht filter

Ja

Resolutie hoogte en breedte

1448 pixels en 1072 pixels

Schermdiagonaal

6 inch

Touchscreen

Ja

Totale opslagcapaciteit

16 GB

Bluetooth

Ja

WiFi ingebouwd

Ja

Omschrijving van de Pocketbook Touch HD 3 Grijs + Pocketbook Shell Touch HD 3 Blauw. e-reader

Met de Pocketbook Touch HD 3 Grijs + Pocketbook Shell Touch HD 3 Blauw kun je al je favoriete boeken overal meenemen. De hoes beschermt je e-reader tegen krassen en breuken. Of je nou in je bad leest, aan de rand van het zwembad of buiten in de tuin, de waterdichte coating van de Touch HD 3 zorgt ervoor dat je e-reader niet meteen kapotgaat als er water op komt. Met SMARTlight stel je de helderheid en kleurtemperatuur van de verlichting precies zo in als jij het wilt. De meegeleverde adapter of bluetooth stel je in staat om een koptelefoon aan te sluiten als je liever voorgelezen wordt. Als je de hoes dichtklapt, gaat de e-reader automatisch op slaapstand. Open de hoes om weer wakker te worden! Let op: met de Pocketbook Touch HD 3 kun je geen e-books lezen van een Kobo Plus abonnement. Met de Pocketbook Touch HD 3 Grijs + Pocketbook Shell Touch HD 3 Blauw kun je al je favoriete boeken overal meenemen. De meegeleverde hoes beschermt je e-reader tegen krassen en breuken. Door de waterdichte coating is de Touch HD 3 ideaal om mee te nemen naar het strand, het zwembad of de tuin. De SMARTlight technologie zorgt ervoor dat je ook.

Pluspunten
  • Voorkom schade aan je Touch HD 3 door een beschermhoes te gebruiken die erbij wordt geleverd. Luister naar audioboeken, muziek en podcasts via bluetooth of via de meegeleverde USB aan 3,5 mm adapter.Door het kleine formaat van de e-reader kun je gemakkelijk lezen onderweg, bijvoorbeeld in de trein.

Minpunten
  • Er wordt wel een oplaadkabel meegeleverd, maar geen adapter voor het stopcontact

    .

    --> Er wordt wel een oplaadkabel meegeleverd, maar geen adapter voor het stopcontact. Deze e-reader is aan de kleine kant, hierdoor lees je minder comfortabel dan op een groter model

    .

    --> Deze e-reader is aan de kleine kant, hierdoor lees je minder comfortabel dan op een groter model.

Veelgestelde vragen over de Pocketbook Touch HD 3 Grijs + Pocketbook Shell Touch HD 3 Blauw. e-reader

De Pocketbook Touch HD 3 Grijs + Pocketbook Shell Touch HD 3 Blauw. e-reader heeft de volgende resoluties: resolutie hoogte is 1448 pixels en de resolutie breedte is 1072 pixels. 

Het schermdiagonaal van de Pocketbook Touch HD 3 Grijs + Pocketbook Shell Touch HD 3 Blauw. e-reader is 6 inch.

De Pocketbook Touch HD 3 Grijs + Pocketbook Shell Touch HD 3 Blauw. e-reader heeft een Electronic Ink schermtype.

De Pocketbook Touch HD 3 Grijs + Pocketbook Shell Touch HD 3 Blauw. e-reader heeft WiFi ingebouwd: Ja. En bluetooth: Ja.

De Pocketbook Touch HD 3 Grijs + Pocketbook Shell Touch HD 3 Blauw. e-reader heeft een totale opslagcapaciteit van 16 GB.

Bekijk nog meer e-readers