1. Kobo Sage + Kobo Stylus.

Kobo Sage + Kobo Stylus. e-reader

5/5

Je kent het wel, je gaat op vakantie en op het strand wil je lekker al je boeken lezen. Maar dat brengt toch wel wat gewicht met zich mee. Maar nu kan je al je boeken meenemen op je e-reader. Geen gesleep meer met boeken maar 1 dun apparaat waarop je duizenden boeken kan downloaden. Dat kan met deze Kobo Sage + Kobo Stylus. Lees snel verder voor alle specificaties van deze Kobo Sage + Kobo Stylus. e-reader.

Specificaties e-reader Kobo Sage + Kobo Stylus.

Scherpte

Full HD (1080p)

Schermtype

Electronic Ink

Blauw licht filter

Ja

Resolutie hoogte en breedte

1920 pixels en 1440 pixels

Schermdiagonaal

8 inch

Touchscreen

Ja

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Bluetooth

Ja

WiFi ingebouwd

Ja

Omschrijving van de Kobo Sage + Kobo Stylus. e-reader

De Kobo Sage + Kobo Stylus bieden je de ultieme leeservaring. Met de Kobo Stylus schrijf je op het scherm van je Kobo Sage e-reader. Je kunt bijvoorbeeld belangrijke zinnen markeren of je maakt een notitie bij een recept in een kookboek. Het 8 inch scherm is groot genoeg om teksten goed leesbaar te maken en je hoeft dus minder vaak bladzijden om te slaan. Daarnaast heeft de e-reader een Comfortlight Pro schermtechnologie, waardoor het scherm rustig is voor je ogen en het blauwe licht gefilterd wordt. Ook aan het strand of in bad is dit een goede keuze, want de Kobo Sage heeft een waterbestendige behuizing. Met bluetooth ondersteuning luister je ook naar audioboeken op de Kobo Sage. Ook de Kobo Stylus is hierbij een goede keuze, want al je aantekeningen worden automatisch opgeslagen wanneer je de Notitieboeken functie gebruikt. Met 32 GB opslaggeheugen heb je voldoende ruimte voor zo'n 30.000 boeken, waardoor je digitale boekenkast nooit leeg zal lopen. Geniet van de ultieme leeservaring met de Kobo Sage en Kobo Stylus!

Pluspunten
  • Schrijf en markeer met de Kobo Stylus op het scherm van je Kobo Sage, net zoals in een echt boek. Dankzij de waterdichte behuizing lees je zorgeloos op het strand of in bad. Door het formaat van deze e-reader lees je comfortabel en neem je hem gemakkelijk mee als je op pad bent.

Minpunten
  • Er wordt geen adapter meegeleverd voor het opladen via een stopcontact, alleen een USB C-kabel

    .

    De Kobo Sage ondersteunt alleen audioboeken die je via de Kobo Store aanschaft of met een Kobo Plus-abonnement leent.

Veelgestelde vragen over de Kobo Sage + Kobo Stylus. e-reader

De Kobo Sage + Kobo Stylus. e-reader heeft de volgende resoluties: resolutie hoogte is 1920 pixels en de resolutie breedte is 1440 pixels. 

Het schermdiagonaal van de Kobo Sage + Kobo Stylus. e-reader is 8 inch.

De Kobo Sage + Kobo Stylus. e-reader heeft een Electronic Ink schermtype.

De Kobo Sage + Kobo Stylus. e-reader heeft WiFi ingebouwd: Ja. En bluetooth: Ja.

De Kobo Sage + Kobo Stylus. e-reader heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB.