1. BOOX Leaf.

BOOX Leaf. e-reader

5/5

Je kent het wel, je gaat op vakantie en op het strand wil je lekker al je boeken lezen. Maar dat brengt toch wel wat gewicht met zich mee. Maar nu kan je al je boeken meenemen op je e-reader. Geen gesleep meer met boeken maar 1 dun apparaat waarop je duizenden boeken kan downloaden. Dat kan met deze BOOX Leaf. Lees snel verder voor alle specificaties van deze BOOX Leaf. e-reader.

Specificaties e-reader BOOX Leaf.

Scherpte

Full HD (1080p)

Schermtype

Electronic Ink

Blauw licht filter

Ja

Resolutie hoogte en breedte

1680 pixels en 1264 pixels

Schermdiagonaal

7 inch

Touchscreen

Ja

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Bluetooth

Ja

WiFi ingebouwd

Ja

Omschrijving van de BOOX Leaf. e-reader

Met de BOOX Leaf maak je op een professionele manier kunstwerken. De tekentablet heeft een scherm met 1024 drukpunten en penprecision van 0.01 mm, waardoor je net als met een pen op papier tekent. De styluspen is voorzien van drukgevoeligheid, waardoor je lijnen van verschillende dikte maakt. De styluspen heeft twee knoppen aan de zijkant waarmee je verschillende functies activeert. De batterij van de styluspen is heel gemakkelijk op te laden via een USB Type-C kabel. Dankzij de krachtige processor en het geheugen van 2 GB RAM is de Leaf snel. Open verschillende toepassingen tegelijk en werk met meerdere lagen. Met de Leaf creëer je de meest gedetailleerde tekeningen, schilderijen, schetsen en andere kunstwerken. Geniet met de Leaf van een geweldige kunstervaring.

Pluspunten
  • Door de stylus met 4.096 drukniveaus werk je professioneel en nauwkeurig op deze tekentablet. Met de tekentablet die slechts 6 millimeter dik en 170 gram zwaar is, kun je hem makkelijk meenemen. Je kunt eenvoudig de achtergrondverlichting aanpassen, waardoor je ook in slecht verlichte ruimtes kunt lezen.

Minpunten
  • Het 7 inch beeldscherm is kleiner dan dat van andere tekentablets.

Veelgestelde vragen over de BOOX Leaf. e-reader

De BOOX Leaf. e-reader heeft de volgende resoluties: resolutie hoogte is 1680 pixels en de resolutie breedte is 1264 pixels. 

Het schermdiagonaal van de BOOX Leaf. e-reader is 7 inch.

De BOOX Leaf. e-reader heeft een Electronic Ink schermtype.

De BOOX Leaf. e-reader heeft WiFi ingebouwd: Ja. En bluetooth: Ja.

De BOOX Leaf. e-reader heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB.

Bekijk nog meer e-readers