1. Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32 GB Wifi Zwart + Studio 100 bundel.

Tablet Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32 GB Wifi Zwart + Studio 100 bundel.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32 GB Wifi Zwart + Studio 100 bundel. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32 GB Wifi Zwart + Studio 100 bundel. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 8,7 inch, een pixeldichtheid van 179 ppi en een helderheid van 350 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32 GB Wifi Zwart + Studio 100 bundel. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Formaat tablet

Klein

Aanbevolen voor gebruik

Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Intern werkgeheugen

3 GB

Processor

MediaTek MT8768N

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32 GB Wifi Zwart + Studio 100 bundel. tablet

Met de Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart + Studio 100 bundel heb je een perfecte combinatie voor je kind. De tablet is niet alleen lichtgewicht en compact, maar heeft ook een 8,7 inch HD ready scherm. Hiermee krijgen kinderen een echt beeldscherm waar ze mee kunnen werken, games mee kunnen spelen, films mee kunnen kijken en meer. Dankzij Samsung Kids Mode kunnen kinderen veilig kennis maken met de digitale wereld. Ook het geheugen is uitbreidbaar met een geheugenkaartje van maximaal 1TB. Daarnaast is de Studio 100 bundel ook een leuke toevoeging. Deze bundel bevat een speciale kinderhoes, Studio 100 films, series en spelletjes en Samsung Kids apps. Zo heeft je kind meer dan 4 uur kijk-, zing- en speelplezier. De tablet is dus ideaal om mee te nemen onderweg, maar ook om thuis lekker mee te spelen. Kortom, met de Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart + Studio 100 bundel krijg je een perfecte combinatie voor je kind!

Pluspunten
 • De Studio 100-bundel met kinderhoezen en extra inhoud speciaal voor kinderen maakt dit pakket een goede keuze voor je kind

  .

  Door zijn kleine formaat past de tablet gemakkelijk in je tas en neem je 'm gemakkelijk mee waar je ook gaat

  .

  Je kunt de opslagruimte voor bestanden en apps vergroten met een geheugenkaartje van maximaal 1 TB.

Minpunten
 • Je gebruikt deze tablet alleen voor de lichtste taken, zoals simpele notities maken of internetten

  .

  Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet. Je gebruikt deze tablet alleen voor de lichte taken, zoals het maken van simpele notities of internetten

  .

  Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, waardoor apps langzaam laden en multitasken moeilijk is.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32 GB Wifi Zwart + Studio 100 bundel. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32 GB Wifi Zwart + Studio 100 bundel. tablet is Matig en het schermdiagonaal is 8,7 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 179 ppi en de helderheid van het scherm is 350 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32 GB Wifi Zwart + Studio 100 bundel. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32 GB Wifi Zwart + Studio 100 bundel. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een MediaTek MT8768N processor.

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32 GB Wifi Zwart + Studio 100 bundel. tablet heeft een opslagcapaciteit van 32 GB en een intern werkgeheugen van 3 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32 GB Wifi Zwart + Studio 100 bundel. tablet is een Klein tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets