1. Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart.

Tablet Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 12,4 inch, een pixeldichtheid van 244 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Groot

Aanbevolen voor gebruik

Studie & zakelijk

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

6 GB

Processor

Qualcomm Snapdragon 778G

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart. tablet

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart is een krachtige Android tablet met een groot 12,4 inch scherm. Deze 'Fan Edition' tablet heeft een Snapdragon 778G octa core processor en 6 GB werkgeheugen. Hiermee kun je zware apps en games gebruiken, maar niet met de hoogste instellingen. Het meegeleverde styluspen maakt het mogelijk om navigeren, notities maken en foto's bewerken. Met het grote scherm op de tablet kun je meerdere apps naast elkaar gebruiken. Je kunt zelfs een videogesprek voeren terwijl je op internet surft of aantekeningen maakt. De tablet heeft een ruime 10.090 mAh batterij die een hele dag meegaat. Voor snel opladen heeft de tablet ondersteuning voor 45W, waarmee je de accu binnen 90 minuten volledig oplaadt. Hiervoor heb je een aparte oplader nodig, want de meegeleverde oplader levert slechts 15W. Met de Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart heb je een veelzijdige tablet die je voor zowel entertainment als productiviteit kunt gebruiken.

Pluspunten
 • Deze tablet is geschikt voor basisactiviteiten zoals YouTube-video's kijken en lichte spelletjes zoals Candy Crush

  .

  Dankzij de redelijke snelheid haperen simpele apps zoals de NS-app en spelletjes zoals WordFeud niet

  .

  Op deze middelgrote tablet schrijf je makkelijk e-mails of kijk je comfortabel naar series.

Minpunten
 • Deze tablet is trager dan andere in dezelfde prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal van je favoriete films en series te genieten.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 12,4 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 244 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een Qualcomm Snapdragon 778G processor.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 6 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart. tablet is een Groot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets