1. Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas.

Tablet Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 11 inch, een pixeldichtheid van 276 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Goed

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Films, series & gaming, Studie & zakelijk

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Processor

Google Tensor G2

Omschrijving van de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet

Met de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker houd je het scherm mooi en krasvrij met de Just in Case Screenprotector Glas. De ingebouwde speaker in de dock zorgt voor een hoge kwaliteit geluidservaring. Met de oplaaddock is je tablet altijd opgeladen en klaar voor gebruik. Je bedient gemakkelijk alle smart home apparaten met je Pixel Tablet. Met Google Assistent bedien je jouw apparaten met je stem, zelfs als de tablet niet in je buurt is. De ingebouwde camera aan de voor- en achterkant maakt videogesprekken met je familie, vrienden en collega's mogelijk. Je neemt de tablet ook gemakkelijk mee door de tablet van de dock af te halen. Je ervaart een ongekende kwaliteit voor thuis en onderweg met de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker.

Pluspunten
 • Met de screenprotector bescherm je het beeldscherm van je Pixel Tablet tegen krassen

  .

  Geniet van krachtig geluid en een altijd opgeladen Pixel Tablet met de oplaaddock met speaker

  .

  Bedien je smart home apparaten met je Pixel Tablet.

Minpunten
 • Het scherm is niet helder genoeg om details van je professionele ontwerpen of foto's te bekijken

  .

  Je werkt met minder schermruimte aan je documenten dan op een grotere tablet.

Veelgestelde vragen over de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet is Goed en het schermdiagonaal is 11 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 276 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een Google Tensor G2 processor.

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet heeft een opslagcapaciteit van 256 GB en een intern werkgeheugen van 8 GB. 

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets