1. Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet

Met de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs heb je een krachtige tablet in handen met een gebruiksvriendelijk 10,5 inch full HD scherm. Met de Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY kun je lange teksten typen en het toetsenbord eenvoudig loskoppelen wanneer je het niet gebruikt. De Unisoc T618 processor zorgt ervoor dat de tablet zonder haperingen je favoriete series kan streamen en apps moeiteloos draait. Met 4G-ondersteuning blijf je online, waar je ook bent. De batterij gaat gemiddeld een dag mee, zodat je urenlang kunt surfen of videogesprekken kunt voeren. Bovendien heeft de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs een 8MP camera aan de achterkant en een 5MP camera aan de voorzijde, zodat je ook foto's en video's kunt maken.

Pluspunten
 • Met de toetsenbord hoes bescherm je je tablet en kun je comfortabel verslagen en e-mails typen

  .

  Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals het bekijken van YouTube video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush

  .

  Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel series kijken.

Minpunten
 • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te geniet.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets