1. Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY is de tablet die je nodig hebt voor het dagelijkse gebruik. Met het Just in Case Toetsenbord kun je lange teksten makkelijk en snel typen. Wanneer je het toetsenbord niet gebruikt, koppel je deze eenvoudig af. Zo zit het niet in de weg. De 10,5 inch full hd display geeft je de mogelijkheid om films en series in goede kwaliteit te kijken. Ook als je graag games speelt, heb je de juiste tablet in handen. De krachtige Unisoc T618 processor zorgt ervoor dat apps soepel draaien. Met de lange accuduur van de batterij geniet je van een hele dag gebruiksplezier. Surfen en videogesprekken zijn geen probleem meer. Kortom, de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY is de tablet waar je naar op zoek bent.

Pluspunten
 • Met de toetsenbord hoes bescherm je je tablet en typ je comfortabel verslagen en e-mails. Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals het kijken van YouTube video's en het spelen van lichtere spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet schrijf je gemakkelijk e-mails of kijk je comfortabel naar series.

Minpunten
 • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series

  .

  Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets