1. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi en 4G Grijs + BlueBuilt Screenprotector.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi en 4G Grijs + BlueBuilt Screenprotector.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi en 4G Grijs + BlueBuilt Screenprotector. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi en 4G Grijs + BlueBuilt Screenprotector. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi en 4G Grijs + BlueBuilt Screenprotector. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi en 4G Grijs + BlueBuilt Screenprotector. tablet

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs is een middenklasse tablet die ideaal is voor dagelijks gebruik. De tablet heeft een 10,5-inch full hd-scherm, waarop je films en series op goede kwaliteit kunt bekijken. Ook is de Tab A8 geschikt voor lichte spelletjes, zoals CandyCrush. Met de 4G-ondersteuning blijf je altijd en overal online. Met de batterij kom je gemakkelijk een dag door, wat ideale voorwaarden biedt voor het surfen op het internet of het voeren van videogesprekken met familie of vrienden. Met het 64 GB opslaggeheugen sla je al redelijk wat bestanden en apps op. Mocht dit niet genoeg ruimte zijn, dan kun je het geheugen eenvoudig uitbreiden met een externe geheugenkaart met een maximum van 1 terabyte. Bescherm je scherm tegen krassen en beschadigingen met de BlueBuilt Screenprotector. Met deze tablet heb je een krachtige combinatie van een gebruiksvriendelijk design en efficiëntie.

Pluspunten
  • Door het gebruik van de glazen screenprotector blijft het scherm van je tablet bevrijd van krassen en barsten

    .

    Met deze tablet kun je lichte spelletjes spelen en internetten. Dankzij de 4G-ondersteuning blijf je met een simkaart met abonnement overal online.

Minpunten
  • Koop een 15 watt lader om de tablet twee keer zo snel op te laden als met de bijgevoegde oplader

    .

    De Tab A8 is een middelklasse tablet, als u wilt kiezen voor een tablet met meer kwaliteit, kies dan een uit de Galaxy S-serie.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi en 4G Grijs + BlueBuilt Screenprotector. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi en 4G Grijs + BlueBuilt Screenprotector. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi en 4G Grijs + BlueBuilt Screenprotector. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi en 4G Grijs + BlueBuilt Screenprotector. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi en 4G Grijs + BlueBuilt Screenprotector. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi en 4G Grijs + BlueBuilt Screenprotector. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets