1. Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart + Beschermingspakket.

Tablet Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart + Beschermingspakket.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart + Beschermingspakket. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart + Beschermingspakket. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 12,4 inch, een pixeldichtheid van 244 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart + Beschermingspakket. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Groot

Aanbevolen voor gebruik

Studie & zakelijk

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

6 GB

Processor

Qualcomm Snapdragon 778G

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart + Beschermingspakket. tablet

Met de Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi in Zwart en het optionele beschermingspakket krijg je een veilige tablet waar je lang plezier van hebt. De book case beschermt de behuizing tegen krassen en stoten, terwijl de screenprotector het scherm beschermt tegen vuil en krassen. De Tab S7 FE is een middenklasse Android tablet met een ruim 12,4 inch scherm, ideaal voor het kijken van films, het bewerken van foto's of het spelen van games. De krachtige Snapdragon 778G octa core processor en 6 GB werkgeheugen zorgen ervoor dat je zelfs de zwaarste apps kunt draaien zonder problemen. Bij het pakket zit standaard een stylus waarmee je de tablet bedient en notities maakt. Met het grote scherm gebruik je eenvoudig meerdere apps naast elkaar. De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart is een betrouwbare tablet en een goede keuze voor als je op zoek bent naar een betaalbare, krachtige tablet.

Pluspunten
  • Je houdt je tablet zo lang mogelijk als nieuw dankzij de book case en screenprotector. Je houdt je tablet zo lang mogelijk als nieuw dankzij de hoes en screenprotector. Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals YouTube video's kijken en lichte spelletjes zoals Candy Crush. Deze tablet is geschikt voor basisopdrachten zoals YouTube-video's kijken en lichte spellen zoals Candy Crush. Dankzij de redelijke snelheid haperen simpele apps zoals de NS app en spelletjes zoals WordFeud niet. Dankzij de redelijke snelheid laten simpele apps zoals de NS-app en spellen zoals WordFeud geen haperingen zien.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan anderen in deze prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen

    .

    Het scherm is niet helder genoeg en niet scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart + Beschermingspakket. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart + Beschermingspakket. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 12,4 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 244 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart + Beschermingspakket. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart + Beschermingspakket. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een Qualcomm Snapdragon 778G processor.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart + Beschermingspakket. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 6 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart + Beschermingspakket. tablet is een Groot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets