1. Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Groen + Book Case Zwart.

Tablet Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Groen + Book Case Zwart.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Groen + Book Case Zwart. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Groen + Book Case Zwart. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 12,4 inch, een pixeldichtheid van 244 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Groen + Book Case Zwart. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Groot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

Qualcomm Snapdragon 778G

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Groen + Book Case Zwart. tablet

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Groen is een prestatiegerichte tablet met een prachtig 12,4 inch scherm. Deze tablet is voorzien van een krachtige octa core processor en 4 GB werkgeheugen, waardoor je games en apps met gemak kunt draaien. Met de meegeleverde stylus maak je notities, bewerk je foto's of bedien je de tablet. Multitasken wordt eenvoudig met het grote scherm. Bovendien kun je de accu gemakkelijk opladen met behulp van snelladen tot 45W. De book case, die de tablet beschermd tegen stoten en krassen, maakt de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Groen compleet. Deze book case is gemaakt van duurzaam materiaal en biedt een optimale bescherming. Je krijgt een oplader meegeleverd met 15W, maar voor snel laden heb je een aparte oplader nodig. Laat de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Groen met book case niet aan je voorbij gaan!

Pluspunten
  • Met de boekenkast bescherm je je tablet tegen krassen en stoten. Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals het kijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Dankzij de redelijke snelheid laten simpele apps zoals de NS-app en spellen zoals WordFeud geen vertraging zien.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Groen + Book Case Zwart. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Groen + Book Case Zwart. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 12,4 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 244 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Groen + Book Case Zwart. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Groen + Book Case Zwart. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een Qualcomm Snapdragon 778G processor.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Groen + Book Case Zwart. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Groen + Book Case Zwart. tablet is een Groot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets