1. Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket.

Tablet Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,61 inch, een pixeldichtheid van 220 ppi en een helderheid van 400 cd/m2.

Specificaties Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Intern werkgeheugen

3 GB

Processor

MediaTek

Omschrijving van de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet

Met de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs en het bijbehorende beschermingspakket bescherm je je tablet tegen krassen, stoten en andere schade. Het pakket bestaat uit een book case en een screenprotector. Met de voorflap van de hoes als standaard, kun je de tablet rechtop neerzetten voor het kijken van films of series. De Tab M10 Plus is een middenklasse tablet die geschikt is voor alledaags gebruik, zoals internetten en films kijken. Door de 8-core processor is de tablet snel genoeg voor deze taken, maar minder geschikt voor zwaardere taken zoals 3D games. Het 10.6 inch full hd scherm geeft kleuren helder weer. Daarnaast beschikt de tablet over een 8 megapixel selfie camera waarmee je videogesprekken voert in goede kwaliteit. Met de Tab M10 Plus heb je een krachtige tablet die je goed kunt gebruiken voor dagelijkse taken.

Pluspunten
 • Je houdt je tablet zo lang mogelijk als nieuw dankzij de book case en screenprotector

  .

  Met deze middelgrote tablet heb je genoeg ruimte om e-mails te schrijven of een YouTube video te kijken

  .

  Dankzij het gemiddelde gewicht neem je de tablet gemakkelijk overal mee naartoe.

Minpunten
 • Je gebruikt deze tablet alleen voor de meest eenvoudige taken, zoals het maken van eenvoudige aantekeningen of het browsen op het internet

  .

  Deze tablet is trager dan andere in dezelfde prijscategorie, dus apps laden langzaam en multitasken is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet is Matig en het schermdiagonaal is 10,61 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 220 ppi en de helderheid van het scherm is 400 cd/m2.

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een MediaTek processor.

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet heeft een opslagcapaciteit van 32 GB en een intern werkgeheugen van 3 GB. 

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets