1. Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128 GB Wifi Grijs + Laadstation.

Tablet Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128 GB Wifi Grijs + Laadstation.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128 GB Wifi Grijs + Laadstation. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128 GB Wifi Grijs + Laadstation. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,3 inch, een pixeldichtheid van 220 ppi en een helderheid van 330 cd/m2.

Specificaties Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128 GB Wifi Grijs + Laadstation. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

MediaTek

Omschrijving van de Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128 GB Wifi Grijs + Laadstation. tablet

De Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) is een gebruiksvriendelijke tablet met een 10,3 inch full hd scherm. Het toestel is perfect voor zowel de jongste als de oudste leden van het gezin. Met de speciale kindermodus bepaal je zelf hoe lang je kind de tablet kan gebruiken en welke content beschikbaar is. De tablet is ook uitgerust met de geïntegreerde Ambient modus van Google Assistant. Hiermee gebruik je de Tab M10 Plus als digitale fotolijst, speel je muziek af en bekijk je video's. Je plaatst de tablet in het meegeleverde laadstation en bedien je tegelijkertijd andere smart home apparaten. Met het 128 GB opslaggeheugen is er genoeg ruimte om je apps, spelletjes en series op te slaan. Heb je meer opslagruimte nodig? Breid het dan eenvoudig uit tot maximaal 256 GB met een sd kaartje. De tablet is verkrijgbaar in stijlvol grijs en heeft een perfecte balans tussen kracht en prestatie.

Pluspunten
 • Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals YouTube video's kijken en lichte spelletjes als Candy Crush

  .

  Dankzij de redelijke snelheid hoeven simpele apps zoals de NS app en spelletjes als WordFeud niet te haperen

  .

  Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel series kijken.

Minpunten
 • Deze tablet is alleen geschikt voor basisgebruik, kies een tablet uit een hoger segment voor meer kwaliteit

  .

  Deze tablet is trager dan anderen in deze prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen.

Veelgestelde vragen over de Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128 GB Wifi Grijs + Laadstation. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128 GB Wifi Grijs + Laadstation. tablet is Matig en het schermdiagonaal is 10,3 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 220 ppi en de helderheid van het scherm is 330 cd/m2.

De Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128 GB Wifi Grijs + Laadstation. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128 GB Wifi Grijs + Laadstation. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een MediaTek processor.

De Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128 GB Wifi Grijs + Laadstation. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Lenovo Smart Tab M10 Plus (2de generatie) 128 GB Wifi Grijs + Laadstation. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets