1. Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder. tablet

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs is een handige middenklasse tablet die je overal mee naar toe kunt nemen. Met de meegeleverde Caliber Tablethouder hang je deze tablet op verschillende plekken op, zoals aan de muur, in de keuken, aan de hoofdsteun in de auto of aan het raam. Kijk je favoriete series of speel leuke spelletjes op het 10,5 inch full hd scherm. De Unisoc T618 processor zorgt ervoor dat de tablet soepel draait en hapert niet. Daarnaast kun je met de tablet urenlang over het internet surfen of videogesprekken voeren. De batterij gaat bij gemiddeld gebruik moeiteloos een hele dag mee. Met de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs heb je een perfecte tablet voor alledaags gebruik.

Pluspunten
  • Hang de tablet op verschillende plekken op dankzij de tabletsteun, bijvoorbeeld in je keuken of auto. Deze tablet is geschikt voor basisactiviteiten zoals het kijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of heerlijk naar series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken is moeilijk

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal van je favoriete films en series te genieten.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets