1. Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Blauw + Beschermingspakket.

Tablet Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Blauw + Beschermingspakket.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Blauw + Beschermingspakket. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Blauw + Beschermingspakket. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,4 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 400 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Blauw + Beschermingspakket. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

Qualcomm Snapdragon 720G

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Blauw + Beschermingspakket. tablet

Met de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Blauw en het beschermingspakket ben je klaar voor een optimale tablet-ervaring. De book case beschermt de behuizing en de screenprotector voorkomt krassen op het scherm. Op het ruime 10,4 inch IPS scherm tik je verslagen en e-mails of kijk je comfortabel naar een serie. De dubbele AKG stereo speakers zorgen voor een realistisch geluid dat zich aanpast aan de manier waarop je de tablet vasthoudt. De meegeleverde S Pen stylus maakt het mogelijk om nauwkeurig te schrijven, tekenen en de tablet te bedienen. De stylus bevestig je magnetisch aan de zijkant van de tablet, waardoor je deze gemakkelijk kunt opbergen.

Pluspunten
 • Je houdt je tablet zo lang mogelijk als nieuw dankzij de book case en screenprotector

  .

  Je houdt je tablet zo lang mogelijk als nieuw dankzij de boekhoes en screenprotector

  .

  Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals YouTube video's kijken en lichte spelletjes als Candy Crush. Deze tablet is geschikt voor basisactiviteiten zoals YouTube video's kijken en lichte spelletjes zoals Candy Crush. Dankzij de redelijke snelheid haperen simpele apps als de NS app en spelletjes als WordFeud niet. Dankzij de redelijke snelheid zullen simpele apps zoals de NS app en spelletjes zoals WordFeud niet haperen.

Minpunten
 • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen

  .

  Het scherm is niet erg helder en scherp, dus je kijkt video's en leest teksten met een lage kwaliteit.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Blauw + Beschermingspakket. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Blauw + Beschermingspakket. tablet is Matig en het schermdiagonaal is 10,4 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 400 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Blauw + Beschermingspakket. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Blauw + Beschermingspakket. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een Qualcomm Snapdragon 720G processor.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Blauw + Beschermingspakket. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Blauw + Beschermingspakket. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets