1. Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver + Just in Case Kinderhoes Blauw.

Tablet Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver + Just in Case Kinderhoes Blauw.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver + Just in Case Kinderhoes Blauw. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver + Just in Case Kinderhoes Blauw. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,3 inch, een pixeldichtheid van 220 ppi en een helderheid van 330 cd/m2.

Specificaties Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver + Just in Case Kinderhoes Blauw. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

MediaTek

Omschrijving van de Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver + Just in Case Kinderhoes Blauw. tablet

De Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) is een uitstekende keuze voor het hele gezin. Deze 10,3 inch full hd tablet heeft een krachtige octa core processor en 4 GB werkgeheugen waarmee het app en eenvoudige games vloeiend draait. Met de meegeleverde Just in Case Kinderhoes blauw laat je je kinderen met een gerust hart op de tablet spelen. Deze kinderhoes beschermt de tablet tegen krassen en stoten. Bovendien bepaal je met de speciale kindermodus zelf welke content je kinderen kunnen zien en hoe lang ze de tablet mogen gebruiken. De Tab M10 Plus heeft bovendien een geïntegreerde Ambient modus van Google Assistant waarmee je de tablet als smart home hub gebruikt. De tablet heeft 64 GB opslaggeheugen, maar je kunt dit uitbreiden tot maximaal 256 GB met een geheugenkaart. Genoeg ruimte dus om alles op te slaan wat je maar wilt.

Pluspunten
 • Je tablet is goed beschermd tegen vallen, stoten en vuil dankzij de meegeleverde kinderhoes

  .

  Deze middelgrote tablet heeft voldoende ruimte om e-mails te schrijven of een YouTube-video te bekijken

  .

  Door het gemiddelde gewicht kun je de tablet gemakkelijk overal meenemen.

Minpunten
 • Je gebruikt deze tablet alleen voor de lichtste taken, zoals het maken van simpele notities of internetten

  .

  Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam op en er is geen mogelijkheid om te multitasken.

Veelgestelde vragen over de Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver + Just in Case Kinderhoes Blauw. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver + Just in Case Kinderhoes Blauw. tablet is Matig en het schermdiagonaal is 10,3 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 220 ppi en de helderheid van het scherm is 330 cd/m2.

De Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver + Just in Case Kinderhoes Blauw. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver + Just in Case Kinderhoes Blauw. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een MediaTek processor.

De Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver + Just in Case Kinderhoes Blauw. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Lenovo Tab M10 Plus (2de generatie) 64GB Wifi Zilver + Just in Case Kinderhoes Blauw. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets