1. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs. tablet

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs is een uitstekende tablet voor dagelijks gebruik. Dankzij het slanke design en het 10,5 inch full hd scherm is deze tablet een waar genot om mee te werken. Met de 4G-ondersteuning ben je altijd online. Of je nu thuis bent, op kantoor of onderweg, je kunt altijd verbinding maken met het internet. De 64 GB opslaggeheugen is meer dan voldoende voor het opslaan van bestanden en apps. Mocht je meer ruimte nodig hebben, dan kun je eenvoudig het geheugen uitbreiden met een geheugenkaartje van maximaal 1 terabyte. Met de lange batterijduur van de tablet blijf je heerlijk lang online. Of je nu films kijkt, foto's bekijkt of gesprekken voert, met de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs ben je altijd vrij om te doen wat je wilt.

Pluspunten
 • Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals YouTube video's bekijken en lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet schrijf je gemakkelijk e-mails of kijk je comfortabel naar series. Dankzij 4G blijf je ook online op plekken zonder wifi-verbinding.

Minpunten
 • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsclasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te geniet.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets