1. Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128 GB Wifi + 4G Grijs + Samsung Book Case Grijs.

Tablet Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128 GB Wifi + 4G Grijs + Samsung Book Case Grijs.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128 GB Wifi + 4G Grijs + Samsung Book Case Grijs. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128 GB Wifi + 4G Grijs + Samsung Book Case Grijs. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,4 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 400 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128 GB Wifi + 4G Grijs + Samsung Book Case Grijs. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

Qualcomm Snapdragon 720G

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128 GB Wifi + 4G Grijs + Samsung Book Case Grijs. tablet

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite is de ideale tablet voor entertainment, werk en studie. Deze tablet heeft een 10,4 inch IPS scherm dat perfect is voor het bekijken van series, het schrijven van verslagen en het bedienen van apps. Daarnaast is de tablet voorzien van 4G ondersteuning, waardoor je hem ook op plekken zonder wifi-verbinding kunt gebruiken. De AKG's stereo speakers zorgen ervoor dat je altijd een levendig geluid hoort, zelfs als je de tablet op verschillende manieren vasthoudt. Met de meegeleverde S Pen stylus kun je nauwkeuriger te werk gaan bij het schrijven, tekenen of bedienen van je tablet. De stylus is magnetisch aan de zijkanten van de tablet bevestigd, waardoor je hem gemakkelijk kunt opbergen. Je kunt de tablet ook gebruiken om bestanden en apps op te slaan, met 128 GB opslaggeheugen. Uiteindelijk heeft de Tab S6 Lite een ruime 7040 mAh accu, waardoor je de tablet niet steeds hoeft op te laden. Met de meegeleverde tablethoes kun je je tablet tegen krassen en andere narigheid beschermen. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden van deze Samsung Galaxy Tab S6 Lite!

Pluspunten
 • Met de boekenkast bescherm je je tablet tegen beschadigingen. Deze tablet is geschikt voor basis taken zoals het kijken van YouTube video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Dankzij de redelijke snelheid zullen simpele apps zoals de NS app en spelletjes zoals WordFeud niet haperen.

Minpunten
 • Deze tablet is trager dan anderen in dezelfde prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen

  .

  Het scherm is niet heel helder en scherp, dus je kijkt video's en leest teksten in lage kwaliteit

  .

  Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen

  .

  Het scherm is niet heel helder en scherp, dus je kijkt video's en leest teksten in lage kwaliteit

  .

  Deze tablet is trager dan anderen in dezelfde prijsklasse, dus zwaardere apps als Netflix kunnen haperen

  .

  Het scherm is niet heel held.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128 GB Wifi + 4G Grijs + Samsung Book Case Grijs. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128 GB Wifi + 4G Grijs + Samsung Book Case Grijs. tablet is Matig en het schermdiagonaal is 10,4 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 400 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128 GB Wifi + 4G Grijs + Samsung Book Case Grijs. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128 GB Wifi + 4G Grijs + Samsung Book Case Grijs. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een Qualcomm Snapdragon 720G processor.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128 GB Wifi + 4G Grijs + Samsung Book Case Grijs. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128 GB Wifi + 4G Grijs + Samsung Book Case Grijs. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets