1. Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Caliber Tablethouder.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Caliber Tablethouder.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Caliber Tablethouder. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Caliber Tablethouder. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Caliber Tablethouder. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Caliber Tablethouder. tablet

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Caliber Tablethouder is een flexibele tablet die je overal mee naar toe neemt. De tablethouder maakt het mogelijk om de tablet handsfree te gebruiken, bijvoorbeeld in de keuken of in de auto. De Tab A8 heeft een 10,5 inch full HD scherm voor scherpe beelden. Ook voor gamers is deze tablet geschikt. De Unisoc T618 processor zorgt ervoor dat apps moeiteloos draaien. De batterij gaat bij gemiddeld gebruik een dag mee. De tablet heeft ook 4G-ondersteuning, zodat je met een simkaart overal online blijft. Hierdoor kun je video's streamen, videogesprekken voeren en overal surfen.

Pluspunten
 • Hang de tablet op verschillende plekken met behulp van de tablethouder, zoals bijvoorbeeld in je keuken of in je auto. Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals het kijken van YouTube video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet schrijf je gemakkelijk e-mails en kijk je comfortabel naar series.

Minpunten
 • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is ook niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan anderen in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Caliber Tablethouder. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Caliber Tablethouder. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Caliber Tablethouder. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Caliber Tablethouder. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Caliber Tablethouder. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Caliber Tablethouder. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets