1. Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs.

Tablet Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 11,5 inch, een pixeldichtheid van en een helderheid van 400 cd/m2.

Specificaties Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

6 GB

Processor

MediaTek Helio G99

Omschrijving van de Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs. tablet

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs is een geweldige tablet voor het hele gezin. De tablet heeft een scherm van 11,5 inch dat je alle films en series laat bekijken. Met de ingebouwde standaard in de hoes kun je de tablet ook rechtop neerzetten. Daarnaast heeft de tablet een redelijke snelheid die het mogelijk maakt om lichte spelletjes te spelen. Kies je voor de P11 Pro (2de generatie), dan kun je ook zwaardere apps en games gebruiken. Met de voorgeïnstalleerde Google Kids Space stel je app- en tijdslimieten in, waardoor je kind ook zonder problemen de tablet kan gebruiken. De 128 GB opslagruimte biedt genoeg ruimte om bestanden en apps op te slaan. Mocht je toch meer ruimte nodig hebben, dan kun je het geheugen eenvoudig uitbreiden met een geheugenkaart van maximaal 1 TB. Kortom, de Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs is een handige tablet die perfect is voor het hele gezin.

Pluspunten
  • Met de boekenkast bescherm je je tablet tegen schade. Deze tablet is geschikt voor basis taken zoals het kijken naar YouTube video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is alleen geschikt voor basisgebruik, kies een tablet uit een hoger segment voor meer kwaliteit

    .

    Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet. Deze tablet is alleen geschikt voor basisgebruik, kies een tablet uit een hoger segment voor meer kwaliteit

    .

    Deze tablet is traag in vergelijking met andere in deze prijsklasse, dus apps laden traag en multitasken gaat niet.

Veelgestelde vragen over de Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs. tablet is Matig en het schermdiagonaal is 11,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van en de helderheid van het scherm is 400 cd/m2.

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een MediaTek Helio G99 processor.

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 6 GB. 

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets