1. Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket.

Tablet Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,4 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 400 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

Qualcomm Snapdragon 720G

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite(2022) 64GB Wifi Grijs heeft een 10,4 inch IPS scherm waarmee je gemakkelijk verslagen en e-mails typt en films kijkt. De dubbele AKG stereo speakers zorgen ervoor dat je altijd een levendig geluid hoort. De S Pen stylus biedt je de mogelijkheid om preciezer te schrijven of te tekenen. Deze stylus is ook gemakkelijk op te bergen met de magnetische bevestiging aan de zijkanten van de tablet. Met het speciale beschermingspakket houd je de behuizing en het scherm van je tablet vrij van beschadigingen. Met de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs ben je verzekerd van een tablet waarmee je op een comfortabele manier verslagen en e-mails typt en films en series kijkt. De krachtige AKG stereo speakers produceren een levendig geluid en met de S Pen stylus ga je nauwkeuriger te werk. Met het bijbehorende beschermingspakket ben je verzekerd van een tablet die lang meegaat.

Pluspunten
 • Je houdt je tablet zo lang mogelijk als nieuw dankzij de book case en screenprotector

  .

  = Je behoudt je tablet zo lang mogelijk als nieuw dankzij de book case en screenprotector. Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals YouTube video's kijken en lichte spelletjes als Candy Crush

  .

  = Deze tablet is geschikt voor basisactiviteiten zoals YouTube video's bekijken en lichte spelletjes zoals Candy Crush. Dankzij de redelijke snelheid haperen simpele apps als de NS app en spelletjes als WordFeud niet

  .

  = Dankzij de redelijke snelheid haperen simpele apps zoals de NS app en spelletjes zoals WordFeud niet.

Minpunten
 • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen

  .

  Het scherm is niet erg helder en scherp, dus je bekijkt video's en leest teksten in lage kwaliteit.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet is Matig en het schermdiagonaal is 10,4 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 400 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een Qualcomm Snapdragon 720G processor.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets