1. Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Intern werkgeheugen

3 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs en het bijbehorende bescherm- en oplaadpakket zorgen voor een optimale beleving van je tablet. Met de book case hou je je tablet goed beschermd, en met de 15W oplader en kabel laad je je tablet direct en snel op. De Tab A8 is een snelle middenklasse tablet waarmee je gemakkelijk films, series en spelletjes kunt spelen. Dankzij het 10,5 inch full hd scherm zie je deze content in een goede kwaliteit. Deze tablet is uitgerust met een krachtige Unisoc T618 processor die apps moeiteloos laat draaien. Met een volle batterij ga je gemakkelijk een dag vooruit. Ook het online surfen is geen probleem. Zo kun je urenlang genieten van je favoriete content.

Pluspunten
  • Met de boekenkast en oplader heb je direct alles wat je nodig hebt voor je tablet in huis. Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals YouTube video's bekijken en lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden heel traag en multitasken is niet mogelijk

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet heeft een opslagcapaciteit van 32 GB en een intern werkgeheugen van 3 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets