1. Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver + Beschermingspakket.

Tablet Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver + Beschermingspakket.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver + Beschermingspakket. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver + Beschermingspakket. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 12,4 inch, een pixeldichtheid van 244 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver + Beschermingspakket. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Groot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

Qualcomm Snapdragon 778G

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver + Beschermingspakket. tablet

Met de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver en het beschermingspakket ben je veilig voor de dagelijkse schade die een tablet kan oplopen. De book case biedt extra bescherming voor de behuizing en de screenprotector houdt je scherm schoon en krasvrij. De Tab S7 FE is een Android tablet voorzien van een 12,4 inch scherm. De Snapdragon 778G octa core processor en 6 GB werkgeheugen onder de motorkap maakt de Tab S7 FE geschikt voor zwaardere apps en games, al moet je voor de hoogste instellingen toch naar een ander model kijken. Met de meegeleverde stylus bedien je de tablet, maak je notities of bewerk je bijvoorbeeld foto's. Op het grote scherm van de Tab S7 FE bekijk, bewerk en gebruik je gemakkelijk meerdere apps tegelijk.

Pluspunten
  • Je houdt je tablet zo lang mogelijk als nieuw dankzij de book case en screenprotector. Je houdt je tablet zo lang mogelijk als nieuw dankzij de book case en screenprotector. Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals het kijken van YouTube video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Dankzij de redelijke snelheid haperen simpele apps zoals de NS app en spelletjes zoals WordFeud niet.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan anderen binnen deze prijscategorie, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver + Beschermingspakket. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver + Beschermingspakket. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 12,4 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 244 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver + Beschermingspakket. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver + Beschermingspakket. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een Qualcomm Snapdragon 778G processor.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver + Beschermingspakket. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver + Beschermingspakket. tablet is een Groot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets