1. Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart.

Tablet Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 11 inch, een pixeldichtheid van 220 ppi en een helderheid van 400 cd/m2.

Specificaties Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

MediaTek Helio G90T

Omschrijving van de Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart. tablet

Met de Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs krijg je meer kracht en ruimte. Met het 11 inch scherm heb je een ruim beeld en speel je de meest veeleisende games en apps soepel. De P11 Plus is voorzien van een krachtige processor en 4 GB werkgeheugen. Met de ingebouwde 7.500 mAh accu is je tablet de hele dag te gebruiken zonder tussentijds opladen. Je hebt ruimte genoeg met 128 GB opslagruimte. Daarnaast bescherm je je P11 met de meegeleverde book case en screenprotector. De book case voorkomt schade aan de voor- en achterkant en zijkanten van de tablet. De screenprotector is ideaal om krassen te voorkomen op het touchscreen. Dankzij de voorflap kun je de tablet ook rechtop zetten als standaard. Zo heb je altijd een stevige en veilige plek om je tablet te gebruiken.

Pluspunten
  • Met de boekenkast bescherm je je tablet tegen schade. Deze tablet is geschikt voor basis taken, zoals het bekijken van YouTube video's en het spelen van lichte spellen zoals Candy Crush. Dankzij de redelijke snelheid haperen simpele apps zoals de NS app en spellen zoals WordFeud niet.

Minpunten
  • Deze tablet is alleen geschikt voor basisgebruik, kies een tablet uit een hoger segment voor meer kwaliteit

    .

    Deze tablet is minder snel dan andere in deze prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen.

Veelgestelde vragen over de Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart. tablet is Matig en het schermdiagonaal is 11 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 220 ppi en de helderheid van het scherm is 400 cd/m2.

De Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een MediaTek Helio G90T processor.

De Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets