Tablet Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 11 inch, een pixeldichtheid van 276 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Goed

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Films, series & gaming, Studie & zakelijk

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Processor

Google Tensor G2

Omschrijving van de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet

Met de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker heb je een krachtig apparaat. De tablet heeft een opslagcapaciteit van 128GB, wat genoeg is voor een jaar. Wil je meer opslagruimte? Kies voor de 256GB variant. Met de extra dock gebruik je de tablet op meerdere plekken in je huis. De ingebouwde speaker zorgt voor een prachtig geluid. Met de oplaaddock is je tablet altijd opgeladen. Met Google Assistent bedien je gemakkelijk al je smart home apparaten met je stem. Ook neem je de tablet gemakkelijk mee onderweg. Zo geniet je van je favoriete apps en muziek elk moment. De Pixel Tablet is het perfecte apparaat voor een dagelijks gebruik.

Pluspunten
 • Met de extra dock kun je de Pixel Tablet op meerdere plaatsen in je huis gebruiken

  .

  Geniet van krachtig geluid en een altijd opgeladen Pixel Tablet met de oplaaddock met speaker

  .

  Bedien je slimme huisapparaten met je Pixel Tablet.

Minpunten
 • Het scherm is niet helder en scherp genoeg om details van je professionele ontwerpen of foto's te bestuderen

  .

  Het werkt met minder schermruimte aan je documenten dan op een grote tablet. Het scherm is niet helder en scherp genoeg om details van je professionele ontwerpen of foto's te bestuderen

  .

  Er wordt met minder schermruimte gewerkt aan je documenten dan op een grote tablet.

Veelgestelde vragen over de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet is Goed en het schermdiagonaal is 11 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 276 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een Google Tensor G2 processor.

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 8 GB. 

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets