1. Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas.

Tablet Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 11 inch, een pixeldichtheid van 276 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Goed

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Films, series & gaming, Studie & zakelijk

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Processor

Google Tensor G2

Omschrijving van de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème met Dock + Just in Case Screenprotector Glas is een perfecte keuze voor dagelijks gebruik. Het scherm is goed beschermd met de ingebouwde screenprotector. Daarnaast heeft de tablet een ingebouwde speaker, waardoor je muziek in hoge kwaliteit kunt luisteren. De oplaaddock houdt de tablet altijd opgeladen, dus je bent altijd klaar om te gaan. Met de Pixel Tablet bedien je gemakkelijk al je slimme huis apparaten en met Google Assistent kun je ook met je stem bedienen. De tablet heeft ook een camera aan de voor- en achterkant, waardoor je videogesprekken kunt voeren met je contacten. De tablet is ook makkelijk mee te nemen, doordat je deze gemakkelijk van de dock kan halen.

Pluspunten
  • Met de screenprotector bescherm je het beeldscherm van je Pixel Tablet tegen krassen. Geniet van krachtig geluid en een altijd opgeladen Pixel Tablet met de oplaaddock met speaker. Bedien je slimme thuis apparaten met je Pixel Tablet.

Minpunten
  • Het scherm is niet helder en scherp genoeg om de details van je professionele ontwerpen of foto's te bestuderen

    .

    Je hebt minder schermruimte voor het werken aan je documenten dan op een grote tablet.

Veelgestelde vragen over de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet is Goed en het schermdiagonaal is 11 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 276 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een Google Tensor G2 processor.

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet heeft een opslagcapaciteit van 256 GB en een intern werkgeheugen van 8 GB. 

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets