1. Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver + Samsung Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart.

Tablet Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver + Samsung Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver + Samsung Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver + Samsung Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 12,4 inch, een pixeldichtheid van 244 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver + Samsung Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Groot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

Qualcomm Snapdragon 778G

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver + Samsung Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart. tablet

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver en de Samsung Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart maken samen een perfecte combinatie. Met dit instapmodel uit de Tab S7 serie krijg je een krachtige tablet met een groot 12,4 inch scherm. De Snapdragon 778G processor en 4 GB werkgeheugen maken de tablet geschikt voor zware apps en games, al zijn de instellingen niet de hoogste. Voor het bedienen van het scherm is er een stylus bijgeleverd, maar als je lange teksten wilt typen is de Samsung Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart een uitkomst. Met deze hoes klik je het toetsenbord eenvoudig vast aan de achterkant van de tablet. Zo heb je een complete laptopvervanger met een 10.090 mAh batterij die een hele dag meegaat. Met snelladen tot 45W heb je de accu binnen 90 minuten weer volledig opgeladen. Hiervoor heb je wel een aparte oplader nodig.

Pluspunten
  • Met de toetsenbord hoes bescherm je je tablet en tik je comfortabel verslagen en e-mails. Met deze tablet kun je basis taken zoals YouTube video's kijken en lichte spelletjes als Candy Crush doen. Dankzij de redelijke snelheid haperen simpele apps zoals de NS app en spelletjes zoals WordFeud niet.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus zwaardere apps als Netflix kunnen haperen

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan anderen in deze prijsklasse, dus het kan haperen met zwaardere apps zoals Netflix

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver + Samsung Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver + Samsung Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 12,4 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 244 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver + Samsung Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver + Samsung Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een Qualcomm Snapdragon 778G processor.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver + Samsung Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver + Samsung Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart. tablet is een Groot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets