1. Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zwart + Just in Case Screenprotector.

Tablet Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zwart + Just in Case Screenprotector.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zwart + Just in Case Screenprotector. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zwart + Just in Case Screenprotector. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 12,4 inch, een pixeldichtheid van 244 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zwart + Just in Case Screenprotector. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Groot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

Qualcomm Snapdragon 778G

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zwart + Just in Case Screenprotector. tablet

Met de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zwart en het Just in Case Screenprotector beschermpakket ben je verzekerd van een krasvrij scherm. De anti-reflecterende coating zorgt ervoor dat je minder snel last hebt van schitteringen. De Tab S7 FE is een krachtige middenklasse tablet met een 12,4 inch scherm. De krachtige Snapdragon 778G octa core processor en 6 GB werkgeheugen zorgen ervoor dat je zware apps en games kunt gebruiken, maar niet met de hoogste instellingen. Door de standaard meegeleverde stylus kun je de tablet bedienen, notities maken of bijvoorbeeld foto's bewerken. Met het grote scherm kun je eenvoudig meerdere apps naast elkaar gebruiken, zodat je tegelijkertijd aantekeningen maakt of surft op internet terwijl je een videogesprek voert.

Pluspunten
  • Met de screenprotector bescherm je het tabletscherm tegen krassen en deuken. Deze tablet is geschikt voor basisactiviteiten zoals het bekijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spellen zoals Candy Crush. Dankzij de redelijke snelheid haperen simpele apps zoals de NS-app en spelletjes zoals WordFeud niet.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zwart + Just in Case Screenprotector. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zwart + Just in Case Screenprotector. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 12,4 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 244 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zwart + Just in Case Screenprotector. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zwart + Just in Case Screenprotector. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een Qualcomm Snapdragon 778G processor.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zwart + Just in Case Screenprotector. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zwart + Just in Case Screenprotector. tablet is een Groot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets