1. Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + Car Kit.

Tablet Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + Car Kit.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + Car Kit. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + Car Kit. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 7 inch, een pixeldichtheid van en een helderheid van .

Specificaties Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + Car Kit. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Formaat tablet

Klein

Aanbevolen voor gebruik

Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

16 GB

Intern werkgeheugen

1 GB

Processor

MediaTek MT8167A

Omschrijving van de Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + Car Kit. tablet

Met de Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + Car Kit heb je een veilige tablet voor je kind om te gebruiken tijdens autoritten. De autohouder bevestig je gemakkelijk met klemmen aan de hoofdsteun van de voorstoel, zodat de tablet stevig in de auto blijft zitten. Via ouderlijk toezicht bepaal je welke content je kind kan bekijken. Het 7 inch scherm heeft een blauw licht filter waardoor het rustig is voor de ogen. Bovendien wordt er een stevige, spatwaterdichte tablethoes meegeleverd die beschadigingen voorkomt. De Tab Lite 2 heeft meer dan 40 voorgeïnstalleerde apps en spelletjes waarmee je kinderen op een leuke en leerzame manier kennis maken met de digitale wereld. Daarnaast kun je het aanbod uitbreiden met streamingdiensten als Netflix, Videoland of Disney+. Genoeg vermaak tijdens de autorit!

Pluspunten
  • Bevestig de autohouder op de hoofdsteun van de voorstoel, zodat je kind de tablet tijdens de autorit zonder problemen kan gebruiken. Dankzij ouderlijk toezicht via Kurio Genius bepaal jij welke apps en websites toegankelijk zijn voor je kinderen. De stevige, spatwaterdichte hoes beschermt de tablet tegen val- en stootschade.

Minpunten
  • Deze Kurio tablet is speciaal voor kinderen ontwikkeld en is daarom trager dan een reguliere tablet.

Veelgestelde vragen over de Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + Car Kit. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + Car Kit. tablet is Matig en het schermdiagonaal is 7 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van en de helderheid van het scherm is .

De Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + Car Kit. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + Car Kit. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een MediaTek MT8167A processor.

De Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + Car Kit. tablet heeft een opslagcapaciteit van 16 GB en een intern werkgeheugen van 1 GB. 

De Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + Car Kit. tablet is een Klein tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets