1. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud met de Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY is een geweldige combinatie. Typ lange teksten met de toetsenbord hoes eenvoudig op je tablet. Als je het toetsenbord niet gebruikt, koppel je deze los van de hoes. De tablet is ideaal voor alledaags gebruik. Kijk films, series en speel spelletjes op het 10,5 inch full hd scherm. De krachtige Unisoc T618 processor zorgt dat apps soepel en zonder haperingen draaien, waardoor je optimaal kunt genieten van je favoriete content. Met de batterij die bij gemiddeld gebruik een hele dag mee gaat, heb je eindeloos plezier aan deze tablet. Ook videogesprekken met familie of vrienden voer je gemakkelijk en langdurig met de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud.

Pluspunten
  • Met de toetsenbordhoes bescherm je je tablet en typt u comfortabel verslagen en e-mails. Deze tablet is geschikt voor basis taken zoals YouTube video's kijken en lichte spellen zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet schrijf je gemakkelijk e-mails of kijk je comfortabel naar series.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsclasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets