1. Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket.

Tablet Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 11 inch, een pixeldichtheid van 276 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Studie & zakelijk

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Processor

[Qualcomm SM8450]

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet

Met de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi Grijs en het bijbehorende bescherm- en oplaadpakket, krijg je alles wat je nodig hebt voor je tablet. De book case beschermt je tablet tegen schade, en met de 25 watt oplader en kabel laad je de tablet snel op. De Tab S8 is een krachtige tablet met een 11 inch scherm, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is. Dankzij de sterke processor en het grote werkgeheugen van 8GB, is de tablet geschikt voor het uitvoeren van zware taken zoals 3D games of fotobewerking. Met het dunne scherm heb je een ruime kijkervaring en zie je meer details, zodat je optimaal kunt genieten van films, series of games. Daarnaast is de tablet voorzien van een 3.1 USB Type C aansluiting, waardoor je eenvoudig accessoires zoals oordopjes aansluit.

Pluspunten
  • Met de boekenkast en oplader heb je direct alles wat je nodig hebt voor je tablet thuis. Deze tablet is geschikt voor dagelijks gebruik, want je multitaskt soepel en bekijkt comfortabel films en series. De tablet kan zelfs zware taken aan zonder problemen, zoals 3D-games en fotobewerking.

Minpunten
  • Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series

    .

    Het werken met minder schermruimte aan je documenten dan op een grote tablet.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 11 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 276 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een [Qualcomm SM8450] processor.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet heeft een opslagcapaciteit van 256 GB en een intern werkgeheugen van 8 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets