1. Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Caliber Autohouder.

Tablet Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Caliber Autohouder.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Caliber Autohouder. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Caliber Autohouder. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,61 inch, een pixeldichtheid van 220 ppi en een helderheid van 400 cd/m2.

Specificaties Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Caliber Autohouder. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

MediaTek

Omschrijving van de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Caliber Autohouder. tablet

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs is de perfecte tablet voor dagelijks gebruik. Met de Caliber Tablethouder kun je de tablet gemakkelijk op verschillende plekken ophangen. Je kunt de tablet bijvoorbeeld op de hoofdsteun van de auto hangen, zodat je kinderen zich vermaken met een film op de achterbank. Of hang de tablet op in de keuken, zodat je handsfree een recept kunt volgen. De Tab M10 Plus is een middenklasse tablet en is dus snel genoeg voor het bekijken van films, het surfen op het internet en het bekijken van foto's. Ook de kleurweergave is helder en kleurrijk, dankzij het 10.6 inch full hd scherm. Daarnaast is er een 8 megapixel selfie camera aanwezig, waarmee je videogesprekken in goede kwaliteit voert. De tablet is echter minder geschikt voor zwaardere taken zoals 3D games.

Pluspunten
  • Hang de tablet op verschillende plekken op met behulp van de tablethouder, bijvoorbeeld in je keuken of auto. Op deze middelgrote tablet heb je genoeg ruimte om e-mails te schrijven of een YouTube video te bekijken. Dankzij het gemiddelde gewicht neem je de tablet gemakkelijk overal mee naartoe.

Minpunten
  • Je gebruikt deze tablet alleen voor de lichte taken, zoals het maken van simpele notities of het surfen op internet

    .

    Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Caliber Autohouder. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Caliber Autohouder. tablet is Matig en het schermdiagonaal is 10,61 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 220 ppi en de helderheid van het scherm is 400 cd/m2.

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Caliber Autohouder. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Caliber Autohouder. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een MediaTek processor.

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Caliber Autohouder. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Caliber Autohouder. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets