1. Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Cover Zwart.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Cover Zwart.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Cover Zwart. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Cover Zwart. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Cover Zwart. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Intern werkgeheugen

3 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Cover Zwart. tablet

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi & 4G Grijs is de ideale tablet voor alledaags gebruik. Met de BlueBuilt Book Case Zwart bescherm je zowel de voorkant als de achterkant van de tablet tegen krassen en vuil. De ingebouwde standaard in de hoes maakt het makkelijk om de tablet rechtop te zetten, bijvoorbeeld als je een serie kijkt of een videogesprek voert. Met het 10,5 inch full hd scherm kijk je films en series in hoge kwaliteit. Ook simpele spelletjes zoals CandyCrush speel je erop. Dankzij 4G-ondersteuning blijf je met een simkaart overal online. De batterij gaat bij gemiddeld gebruik makkelijk een dag mee. Zo kun je urenlang genieten van series of videogesprekken met familie of vrienden.

Pluspunten
  • Met de boekenkast bescherm je je tablet tegen schade. Deze tablet is geschikt voor basis taken zoals het kijken van YouTube video's en licht spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan anderen in deze prijsklasse, dus apps laden traag en multitasken is niet mogelijk

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Cover Zwart. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Cover Zwart. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Cover Zwart. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Cover Zwart. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Cover Zwart. tablet heeft een opslagcapaciteit van 32 GB en een intern werkgeheugen van 3 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Cover Zwart. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets