1. Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw.

Tablet Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 7 inch, een pixeldichtheid van en een helderheid van .

Specificaties Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Formaat tablet

Klein

Aanbevolen voor gebruik

Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Nee

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

16 GB

Intern werkgeheugen

1 GB

Processor

MediaTek MT8167A

Omschrijving van de Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw. tablet

Met de Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw en de JVC Kinderkoptelefoon Blauw geven ouders hun kinderen een veilige toegang tot de digitale wereld. De koptelefoon is voorzien van een volumebegrenzer, zodat het geluid niet luider is dan 85 decibel. Door de blauw licht filter op het 7 inch scherm worden vermoeide ogen voorkomen. De tablet is voorzien van meer dan 40 leuke en leerzame apps en spelletjes. Ouders hebben de mogelijkheid om het aanbod uit te breiden met apps als Netflix, Videoland of Disney+. Door ouderlijk toezicht blijft de tablet altijd veilig. Let op: de volumebegrenzing is alleen van toepassing op apparaten die voldoen aan de Europese richtlijnen voor volumebegrenzing. Als de tablet wordt gebruikt op apparaten die niet begrensd zijn, kan de hoofdtelefoon een hoger volume geven.

Pluspunten
  • Je kind luistert veilig naar muziek of filmpjes met de kinderkoptelefoon met volumebegrenzing. Met behulp van ouderlijk toezicht via Kurio Genius bepaal jij welke apps en websites beschikbaar zijn voor je kinderen. De stevige, spatwaterdichte hoes beschermt de tablet tegen val- en stootschade.

Minpunten
  • Deze Kurio tablet is speciaal gericht op kinderen en daardoor minder snel dan een reguliere tablet.

Veelgestelde vragen over de Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw. tablet is Matig en het schermdiagonaal is 7 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van en de helderheid van het scherm is .

De Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Nee.

De Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een MediaTek MT8167A processor.

De Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw. tablet heeft een opslagcapaciteit van 16 GB en een intern werkgeheugen van 1 GB. 

De Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw. tablet is een Klein tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets