1. Google Pixel Tablet 128GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock.

Tablet Google Pixel Tablet 128GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Google Pixel Tablet 128GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Google Pixel Tablet 128GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 11 inch, een pixeldichtheid van 276 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Google Pixel Tablet 128GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Goed

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Films, series & gaming, Studie & zakelijk

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Processor

Google Tensor G2

Omschrijving van de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet

Met de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock heb je de perfecte combinatie voor elke dag. De extra dock stelt je in staat om je tablet op diverse plekken in huis neer te zetten. Je kunt de luidspreker gebruiken om je favoriete muziek te luisteren in hoge kwaliteit. De oplaaddock zorgt er tevens voor dat je tablet altijd opgeladen is. Bedien je slimme apparaten gemakkelijk met je tablet of met Google Assistent. Verplaats je tablet eenvoudig van de dock als je deze mee wilt nemen. Kies voor 128GB opslagruimte als je regelmatig je bestanden opruimt of kies voor 256GB als je regelmatig grote apps of bestanden downloadt.

Pluspunten
  • Met de extra dock kun je de Pixel Tablet op meerdere plaatsen in je huis gebruiken. Geniet van krachtig geluid en een altijd opgeladen Pixel Tablet dankzij de oplaaddock met speakers. Bedien je slimme huisapparaten met je Pixel Tablet.

Minpunten
  • Het scherm is niet helder en scherp genoeg om details van je professionele ontwerpen of foto's te bestuderen

    .

    Je hebt minder schermruimte om aan je documenten te werken dan op een grote tablet.

Veelgestelde vragen over de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet is Goed en het schermdiagonaal is 11 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 276 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een Google Tensor G2 processor.

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 8 GB. 

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets