1. Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs.

Tablet Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 11 inch, een pixeldichtheid van 220 ppi en een helderheid van 400 cd/m2.

Specificaties Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

MediaTek Helio G90T

Omschrijving van de Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs. tablet

Met de Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs krijg je een gebruiksvriendelijke tablet met een 11 inch scherm. De processor en het werkgeheugen zorgen ervoor dat alle apps en games vloeiend draaien. Daarnaast is er met de Google Kids Space kindermodus ook genoeg content voor het hele gezin. De tablet heeft een 7.500 mAh accu, die je een hele dag gebruik kunt maken. Ook is er 128 GB geheugen aanwezig voor al je bestanden en apps. Mocht je daar toch meer van nodig hebben, dan kun je het geheugen uitbreiden met een geheugenkaartje van maximaal 1 TB. De Tab P11 Plus is een zeer geschikte tablet voor gezinnetjes of gamers die op zoek zijn naar een goede middenklasse tablet.

Pluspunten
  • Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals het kijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Dankzij de redelijke snelheid haperen simpele apps zoals de NS App en spelletjes zoals WordFeud niet. Het scherm is niet heel helder en scherp, dus je kijkt video's en leest teksten in lage kwaliteit.

Minpunten
  • Deze tablet is alleen geschikt voor basisgebruik, kies een tablet uit een hogere prijsklasse voor meer kwaliteit

    .

    Deze tablet is minder snel dan andere in deze prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen.

Veelgestelde vragen over de Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs. tablet is Matig en het schermdiagonaal is 11 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 220 ppi en de helderheid van het scherm is 400 cd/m2.

De Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een MediaTek Helio G90T processor.

De Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Lenovo Tab P11 Plus 128GB Wifi Grijs. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets