1. Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi + 4G Zwart + Just in Case Book Case Zwart.

Tablet Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi + 4G Zwart + Just in Case Book Case Zwart.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi + 4G Zwart + Just in Case Book Case Zwart. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi + 4G Zwart + Just in Case Book Case Zwart. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 8,7 inch, een pixeldichtheid van 179 ppi en een helderheid van 350 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi + 4G Zwart + Just in Case Book Case Zwart. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Formaat tablet

Klein

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Intern werkgeheugen

3 GB

Processor

MediaTek MT8768T

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi + 4G Zwart + Just in Case Book Case Zwart. tablet

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi + 4G Zwart + Just in Case Book Case Zwart is een compacte en lichte multimedia tablet. Met de 4G ondersteuning blijf je altijd verbonden. De octa core processor en het 3 GB werkgeheugen zorgen voor meer dan voldoende prestaties voor alledaags gebruik zoals streamen, games spelen en social media. Met Samsung Kids Mode is de tablet geschikt voor jong en oud. De Just in Case Tri-Fold Book Case Grijs biedt een perfecte bescherming aan de Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Niet alleen de achterkant is beschermd, maar ook het scherm wordt tegen krassen en stoten beschermd. De auto-wake functie zorgt ervoor dat je scherm automatisch aangaat wanneer je de hoes openklapt. Ook biedt de hoes een ingebouwde standaard waarmee je de tablet rechtop zet om bijvoorbeeld een filmpje te kijken of te videobellen.

Pluspunten
  • Met de boekenkast bescherm je je tablet tegen schade

    .

    Door het kleine formaat past de tablet gemakkelijk in je tas en neem je het overal mee. Dankzij 4G blijf je ook online op plaatsen zonder wifi-verbinding.

Minpunten
  • Je gebruikt deze tablet alleen voor de lichtste taken, zoals het maken van simpele notities of surfen op het internet

    .

    Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps worden langzaam geladen en multitasken is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi + 4G Zwart + Just in Case Book Case Zwart. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi + 4G Zwart + Just in Case Book Case Zwart. tablet is Matig en het schermdiagonaal is 8,7 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 179 ppi en de helderheid van het scherm is 350 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi + 4G Zwart + Just in Case Book Case Zwart. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi + 4G Zwart + Just in Case Book Case Zwart. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een MediaTek MT8768T processor.

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi + 4G Zwart + Just in Case Book Case Zwart. tablet heeft een opslagcapaciteit van 32 GB en een intern werkgeheugen van 3 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi + 4G Zwart + Just in Case Book Case Zwart. tablet is een Klein tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets